Μάχες από τα παλιά στο δεύτερο αγώνα του IAME Series Greece

Μάχες από τα παλιά στο δεύτερο αγώνα του IAME Series Greece
Επιστροφή στη δράση για τον κορυφαίο ιδιωτικό θεσμό karting στην Ελλάδα.

Μία ημέρα γεμάτη χορταστικό θέαμα, από ταλαντούχους «νέους» και αγαπημένους «παλιούς» είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στο Kartodromo, για τον δεύτερο γύρο του IAME Series Greece για το 2022.

Συνολικά 34 «warriors» δήλωσαν συμμετοχή και πρωταγωνίστησαν σε μονομαχίες που έκοβαν την ανάσα. Με σύμμαχο την καλοκαιρία, η ελίτ του ελληνικού karting έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, προσφέροντας θέαμα σε όλες τις κατηγορίες.

IAME Series Greece

Στην X30 MINI (8-12 ετών) που ήταν η πολυπληθέστερη του αγώνα, είχαμε 12 συμμετοχές. Μεγάλος νικητής του Τελικού, όπως και στην πρεμιέρα, ήταν ο Αντώνης Βούρος (#27, Saganas Team, Birelart). Δεύτερος και κορυφαίος της Κλάσης X30 MINI B (8-10 ετών), ήταν ο Έκτορας Τσέντας (#64, Zorri Motorsport Birelart Greece, Birelart) ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Λευτέρης Τουμπακάς (#11, Speedforce, Exprit).

IAME Series Greece

Όσο για το Top-3 της X30 MINI B που συνολικά είχε 6 συμμετοχές, συμπληρώθηκε από τους Γιώργο Ψαρουδάκη (#54, Maitos Kosmic Kart Racing, Kosmic) και Οδυσσέα Νάτση (#88, Cosmosrally Kart Academy, Red Speed).

IAME Series Greece

Στην X30 JUNIOR (12-14 ετών), επικράτησε ξανά ο νικητής της πρεμιέρας, Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος (#126, Praga Zahos Karting, Praga). Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Μανώλης Λιουδάκης (#129, Speedforce, Exprit) και στην τρίτη ο Στέλιος Κολοβός (#138, Kaitatzis Racing, BilerArt).

IAME Series Greece

Στην X30 SENIOR (από 14 ετών) ο Γιάννης Ντάφος (#234, Praga Zahos Karting, Praga) συνέχισε με κεκτημένη ταχύτητα από τον πρώτο γύρο της σεζόν. Δεύτερος ήταν ο Στυλιανός Πετρίσης (#225, Speedforce, LN Kart) και τρίτος ο Χρήστος Σαγανάς (#231, Saganas Team, BirelArt).

Τέλος στην X30 MASTER (άνω των 30 ετών) των μεγάλων επιστροφών και των μαχών μέχρι τον τελευταίο γύρο, η πρωτη θέση στον τελικό ανήκε στον Χρίστο Παπαχριστόπουλο (#362, Praga Zahos Karting, Praga) με τους Γιάννη Τανή (#321, Praga Zahos Karting, Praga) και Στέλιο Χαλδαίο (#352, Χαλδαίος Στέλιος, FA) να τον πλαισιώνουν.

IAME Series Greece

Οι προαναφερθέντες, εκτός τη χαρά της επιτυχίας, έκαναν και αποφασιστικό βήμα στο κυνήγι των 8 εισιτηρίων για τους Παγκόσμιους Τελικούς (IWF), καθώς το IAME Series Greece εξακολουθεί να προσφέρει τα πιο πλούσια δώρα στο ελληνικό karting.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα κάθε κατηγορίας σε ελεύθερες δοκιμές, χρονομετρημένες δοκιμές, Προκριματικό Α, Προκριματικό Β και Τελικό, πατώντας εδώ.

IAME Series Greece

Η συνέχεια είναι 18 Σεπτεμβρίου, πάλι στο Kartodromo, με τον τρίτο γύρο της σεζόν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!