Η Jeep πρωταγωνιστεί στο Jurassic World Dominion (vid)

Η Jeep πρωταγωνιστεί στο Jurassic World Dominion (vid)

Η Jeep πρωταγωνιστεί στο Jurassic World Dominion (vid)
Νέα κινηματογραφική συνεργασία της Universal Pictures με την Jeep με φόντο την Ιουράσια Περίοδο.

Μπορεί να μην το γνωρίζατε, αλλά στην Αμερική υπάρχει ημέρα εορτής των δεινοσαύρων. Η 1η Ιουνίου είναι η Εθνική Ημέρα Δεινοσαύρων στις ΗΠΑ και η Jeep μαζί με την Universal Pictures βρήκαν την ευκαιρία να λανσάρουν τη νέα συνεργασία τους στην κινηματογραφική ταινία Jurassic World Dominion. Πρόκειται για μια ταινία περιπέτειας και επιστημονικής φαντασίας η οποία ολοκληρώνει τη διάσημη σειρά ταινιών αφιερωμένη στην εποχή των δεινοσαύρων που απολαύσαμε τις τρεις προηγούμενες δεκαετίες.

Με αφορμή την παρουσίαση της ταινίας δημιουργήθηκε και ένα σποτ διάρκειας 60 δευτερολέπτων με πρωταγωνιστές το Jeep Wrangler 4xe και ένα μωρό δεινόσαυρο (Carnotaurus) που εκπλήσσουν με την παρουσία τους σε εκτός δρόμου διαδρομές, αλλά και στην πόλη. Η παραγωγή της ταινίας από τις Universal Pictures και Amblin Entertainment υπολογίζεται ότι κόστισε περισσότερα από 165 εκατομμύρια δολάρια, ενώ με συνολική διάρκεια 2 ώρες και 26 λεπτά είναι η μεγαλύτερη της σειράς. Κατά τη διάρκεια του Jurassic World Dominion εμφανίζονται τα Jeep Wrangler και Gladiator, αλλά και ένα κλασσικό Grand Wagoneer.

Jeep

Ο Όλιβιέ Φρανσουά, CMO της Stellantis είπε: «Σχεδόν πριν 30 χρόνια, το κοινό είδε τον Ίαν Μάλκομ να δραπετεύει από τους δεινοσαύρους του πρώτου «Jurassic Park» με ένα Jeep Wrangler του 1992. Από τότε ανανεώσαμε τη συνεργασία μας με την Universal Pictures και τώρα την ενισχύουμε περαιτέρω με αφορμή και τα νέα Plug-in Hybrid μοντέλα, Jeep Wrangler 4xe και Grand Cherokee 4xe».

Jeep

Επίσημα η προβολή της ταινίας θα ξεκινήσει στους κινηματογράφους στις 10 Ιουνίου. Παρακολουθείστε στο παρακάτω βίντεο το βίντεο που φτιάχτηκε για την προώθηση της ταινίας μέσω της Jeep.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!