Benelli: Προνομιακές τιμές στα κορυφαία μοντέλα της

Benelli: Προνομιακές τιμές στα κορυφαία μοντέλα της
Η Benelli μπαίνει δυναμικά στο καλοκαίρι προσφέροντας τα δημοφιλή της μοντέλα σε προνομιακές τιμές.

Τα μοντέλα της Benelli έχουν κερδίσει την εύνοια του αγοραστικού κοινού στην Ελλάδα έχοντας εξαιρετικά χαρακτηριστικά και σημαντικό value for money. Πρόκειται για όμορφες, αποδοτικές και χρηστικές μοτοσικλέτες σε μια γκάμα η οποία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες πολλών αναβατών.

Ο ερχομός του καλοκαιριού φέρνει τις μοτοσικλέτες της ιταλικής μάρκας ακόμα πιο κοντά στο αγοραστικό κοινό. Η Benelli προχώρησε σε μια εξαιρετική προωθητική ενέργεια μειώνοντας τις τιμές σε τρία κορυφαία μοντέλα της. Τα best seller μοντέλα TRK 502, TRK 502X και Leoncino 500 Trail πλέον μπορεί να γίνουν δικά σας με προνομιακές τιμές και με το κλειδί στο χέρι.

Benelli

Το TRK 502 είναι ένα sport adventure μοντέλο με φρέσκο σχεδιασμό, άνετη θέση οδήγησης και αποδοτικό δικύλινδρο κινητήρα 47 ίππων. Η τιμή προσφοράς της Benelli είναι στα 6.300 ευρώ και θα σας κάνει να αρχίσετε από νωρίς τις καλοκαιρινές διακοπές. Το πιο «περιπετειώδες» TRK 502X είναι διαθέσιμο στην τιμή των 6.980 ευρώ έχοντας ποιοτικά περιφερειακά και τροχούς ιδανικούς για κίνηση εκτός δρόμου. Το τρίτο μοντέλο της προσφοράς είναι το Leoncino 500 Trail. Πρόκειται για το κλασικό ρετρό scrambler μοντέλο της μάρκας το οποίο είναι πολύ διασκεδαστικό οδηγικά, έχοντας παράλληλα ένα απαράμιλλο στυλ και με τιμή στα 6.980 ευρώ.

Benelli TNT125

Στις τιμές προσφοράς συμπεριλαμβάνονται τα τέλη ταξινόμησης όπως και τα έξοδα έκδοσης πινακίδας, ενώ η προσφορά ισχύει από 1η Ιουνίου 2022 μέχρι 31 Ιουλίου 2022. Όπως σε όλα τα μοντέλα της Benelli του 2022, έτσι και σε αυτά ισχύει εργοστασιακή εγγύηση 3 ετών, ενώ οι τρόποι απόκτησης μπορούν να γίνουν με 30% προκαταβολή και αποπληρωμή σε έως 24 άτοκες δόσεις, μέσω πιστωτικής, ή με άλλα ευέλικτα προγράμματα, σε απευθείας χρηματοδότηση από την τράπεζα.

Benelli TNT125

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!