Στην Αθήνα το επόμενο ραντεβού των CFMoto Test Ride (vid)

Στην Αθήνα το επόμενο ραντεβού των CFMoto Test Ride (vid)
Το διήμερο 4-5 Ιουνίου πραγματοποιείται στην Αθήνα το CFMoto Test Ride Event.

Η σημαντική εκδήλωση CFMoto Test Ride Events την οποία διοργανώνει η Muvus (επίσημος αντιπρόσωπος της CFMoto στην Ελλάδα) συνεχίζεται το δήμερο 4-5 Ιουνίου στην Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα, οι φίλοι της μοτοσικλέτας θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα μοντέλα της CFMoto που τους ενδιαφέρουν στο Αιγάλεω, στο κατάστημα SMoto Φωκιανός Σταμάτης.

Το κατάστημα βρίσκεται στην Λεωφόρο Αθηνών 405 και ήδη η ζήτηση είναι τεράστια. Η διαδικασία για να μπορέσει κάποιος να δοκιμάσει ένα από τα νέα μοντέλα της μάρκας είναι μέσω ραντεβού το οποίο θα πρέπει να κλείσει έγκαιρα τηλεφωνικά στο 2105821869 ή με mail στο [email protected]. Για να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι φίλοι της CFMoto, η Muvus προσέθεσε επιπλέον μοτοσικλέτες 800ΜΤ και 700CL-X Sport.

Η δράση της CFMoto με τα Test Rides ξεκίνησε από τη Λάρισα και επεκτάθηκε στη Θεσσαλονίκη, στην Ξάνθη, στη Δράμα και πλέον επιστρέφει στην Αθήνα. Οι φίλοι των δύο τροχών είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν μοντέλα όπως το νέο 800MT. Το adventure μοντέλο διαθέτει κινητήρα 799 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 95 ίππους και έχει δύο επιλογές οδήγησης με ψεκασμό της Bosch. Οι αναρτήσεις είναι της KYB ρυθμιζόμενες και τα φρένα της J.Juan, ενώ είναι εφοδιασμένη με σύστημα αυτόματης ρύθμισης ταχύτητας ταξιδιού (Cruise Control), ρυθμιζόμενη ζελατίνα, οθόνη TFT 7 ιντσών και σύστημα συνδεσιμότητας.

Υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού για όλα τα μοντέλα της CFMoto, ωστόσο καλό είναι να κλείσετε ένα ραντεβού για να απολαύσετε την εμπειρία οδήγησης.

CFMoto

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!