Audi: Διαδικτυακή εκδήλωση για τις Διεθνείς Ημέρες Διαφορετικότητας και Ένταξης

Audi: Διαδικτυακή εκδήλωση για τις Διεθνείς Ημέρες Διαφορετικότητας και Ένταξης

Audi: Διαδικτυακή εκδήλωση για τις Διεθνείς Ημέρες Διαφορετικότητας και Ένταξης
Η Audi υπερασπίζεται τις έννοιες της Διαφορετικότητας και της Ένταξης με την ξεχωριστή εκδήλωση «Εμείς. Μαζί».

Για να γιορτάσει τον Ευρωπαϊκό Μήνα Διαφορετικότητας, η Audi πρόσφερε στους εργαζομένους της σε ολόκληρο τον κόσμο μία διαδικτυακή εκδήλωση, έχοντας ως στόχο να καλύψει μία μεγάλη γκάμα από ζητήματα μέσα σε ένα διάστημα αρκετών ημερών. Η ψηφιακή αυτή εκδήλωση ανέδειξε την υψηλή θέση στην οποία τοποθετεί την διαφορετικότητα και την ένταξη η μεγάλη διεθνής οικογένεια της Audi. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με μία ομάδα από εξειδικευμένους διεθνείς συνεργάτες της, συμπεριλαμβάνοντας τις Bentley, Ducati, Italdesign και Lamborghini, μαζί με σημεία παραγωγής όπως την Audi Βρυξελών, Ουγγαρίας και Μεξικού. Συμμετείχαν επίσης μεγάλες εταιρείες πώλησης όπως η Audi Αμερικής, Κίνας και Σιγκαπούρης.

Στην εκδήλωση οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα από 78 διαδικτυακές συνεδρίες, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε εννέα γλώσσες. Το πρόγραμμα αφορούσε καινοτόμα μοντέλα εργασίας με παράλληλη συνεισφορά του συμμετέχοντα σε μία σειρά από θέματα, όπως οι συμμαχίες, η LGBTQIA+ κοινότητα, η υγεία, το πολιτιστικό υπόβαθρο, η ένταξη και το φύλο.

Audi

Οι καλεσμένοι της ψηφιακής εκδήλωσης είχαν και αυτοί βασική συμμετοχή, καθώς ανάμεσά τους περιλαμβάνονταν η σύμβουλος διαχείρισης και ιδρύτρια του Netzwerk Chancen, Νατάλια Νεπομνιάσκα, οι παίκτριες της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας της TSG Hoffenheim, η πρωταθλήτρια ομάδα του Γερμανικού Πρωταθλήματος Γυναικείου Χόκεϊ σε Πάγο ERC Ingolstadt, καθώς και η Τζο Λαμπέσκα από το ίδρυμα PROUT AT WORK.

Η κεντρική ιδέα πίσω από τις επαφές και τις συμβουλές που προκύπτουν καθορίζεται από μία ομάδα ειδικών, η οποία οργανώνει το στρατηγικό περιεχόμενο και τους στόχους, ενώ παράλληλα εξελίσσει νέα εργαλεία, μεθόδους και διαδικασίες έτσι ώστε να ενισχύσει την έννοια της διαφορετικότητας μέσα στην Audi. Η διαφορετικότητα είναι πιο επιδραστική από ποτέ στον γενικότερο μετασχηματισμό της Audi. Είναι η κύρια προϋπόθεση για την προσωπική ανάπτυξη του καθενός αλλά και το άνοιγμα σε νέες μορφές συνεργασίας και τις αναβαθμισμένες προσδοκίες από τους πελάτες.

Audi

Ο Χίλντεγκάρντ Βόρτμαν ,Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για τις Πωλήσεις και το Μάρκετινγκ, Audi AG, τόνισε: «Η ενδυνάμωση της γυναικείας παρουσίας και η προώθηση της διαφορετικότητας είναι ένα θέμα που αγγίζει την καρδιά μου. Χρειαζόμαστε μία ανοιχτόμυαλη κουλτούρα, χωρίς αποκλεισμούς, όπου ο κάθε ένας θα μπορεί να αξιοποιήσει πλήρως τις ατομικές του δεξιότητες. Είμαι πεπεισμένος ότι οι διαφορές μας είναι αυτές που θα μας κάνουν δημιουργικούς, δυνατούς και επιτυχημένους αυτές τις ημέρες του μετασχηματισμού της εταιρείας. Για αυτό υλοποίησα την ιδέα «Ακούω. Μαθαίνω. Ανταλλάσσω. Συμπεριλαμβάνω» (#LLXi - Listen. Learn. Ecxhange. Inclusion), η οποία εντάχθηκε μέσα στο παγκόσμιο σύστημα πωλήσεων και μάρκετινγκ ως πλατφόρμα για θέματα Διαφορετικότητας και Ένταξης. Αυτή είναι και η βαθύτερη έννοια της ανθρωποκεντρικότητας της εταιρείας».

Audi

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!