Δωρεάν τεχνικός έλεγχος στο Nissan σας

Δωρεάν τεχνικός έλεγχος στο Nissan σας

Δωρεάν τεχνικός έλεγχος στο Nissan σας
Η Nissan υποδέχεται το καλοκαίρι με προσφορές και εκπτώσεις στον τομέα του after sales service.

Το καλοκαίρι πλέον μας έχει επισκεφτεί και το μυαλό δεν μπορεί να μην πηγαίνει σε παραλίες, χαλάρωση και διακοπές. Για να μπορείς να απολαύσεις τις διαδρομές σου το καλοκαίρι η Nissan προσφέρει μια σειρά από ποιοτικές υπηρεσίες after sales για να έχεις πάντα το αγαπημένο σου μοντέλο σε τέλεια κατάσταση.

Οι προσφορές της Nissan After Sales Service ξεκινούν με έναν ολοκληρωμένο δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο 25 σημείων. Παράλληλα, η Nissan για πρώτη φορά προχωράει σε έκπτωση 25% τόσο στα ανταλλακτικά του service όσο και στα ανταλλακτικά επισκευής του οχήματος. Στα ανταλλακτικά περιλαμβάνονται μπαταρία, τακάκια, δισκόπλακες, σιαγόνες, ταμπούρα, συμπλέκτης, αμορτισέρ, εξάτμιση, εξωτερικοί ιμάντες, σετ ιμάντα χρονισμού, προθερμαντήρες, θερμοστάτης. Ακόμα μια δωρεάν υπηρεσία της Nissan είναι η οδική βοήθεια για έναν χρόνο με πανευρωπαϊκή κάλυψη.

Nissan

Ο έλεγχος του αυτοκινήτου πριν τις καλοκαιρινές διακοπές είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Εκτός από την ασφάλεια στις μετακινήσεις μας, με τον κατάλληλο έλεγχο θα έχουμε μεγαλύτερη οικονομία στο καύσιμο και φυσικά δεν θα μας χαλάσει η διάθεση από κάποια τυχόν βλάβη λόγω έλλειψης συντήρησης.

Nissan

Το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της Nissan, με κορυφαία διαγνωστική τεχνολογία και γνήσια ανταλλακτικά που εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας. Επισκεφτείτε τώρα το δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες, ενώ και μέσα από την ιστοσελίδα www.nissan.gr μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας για τον έλεγχο ή το service του αυτοκινήτου σας.

Nissan

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!