Jeep: 10.000 χιλιόμετρα σε μόλις 100 ώρες

Jeep: 10.000 χιλιόμετρα σε μόλις 100 ώρες

Jeep: 10.000 χιλιόμετρα σε μόλις 100 ώρες
Το Jeep Club Hellas ετοιμάζεται για μια ανεπανάληπτη περιπέτεια διασχίζοντας την Ευρώπη από Νότο προς Βορρά! 

Η Jeep είναι από τις εταιρείες που έχουν ιδιαίτερη σχέση με την ελευθερία και την περιπέτεια, κάτι που έχει αποδείξει μέσω πολλαπλών εκδηλώσεων τις οποίες πραγματοποιεί σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, το δραστήριο Jeep Club Hellas σχεδίασε μια πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση για να τονίσει αυτά τα χαρακτηριστικά της μάρκας με μια μαραθώνια διαδρομή σχεδόν 10.000 χιλιομέτρων στους δρόμους της Ευρώπης.

Jeep

Η δράση του Jeep Club Hellas έχει να κάνει με την ένωση των λαών και των πολιτισμών της Ευρώπης, την επανέναρξη των μετακινήσεων ανθρώπων και εμπορευμάτων που ανεστάλησαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας και κυρίως να προωθήσει τον Ελληνικό Τουρισμό σε όλη την Ευρώπη. Πώς θα γίνει αυτό; Με την ένωση του νοτιότερου σημείου της Ευρώπης με το βορειότερο σημείο της Ευρώπης. Η διαδρομή ξεκινάει από το Ακρωτήριο Ταίναρο και ολοκληρώνεται στο Βόρειο Ακρωτήριο. Πέντε Jeep με πλήρωμα έντεκα φίλους της μάρκας θα επιχειρήσουν να ολοκληρώσουν τη διαδρομή σε μόλις 100 ώρες, ουσιαστικά με μόνο τις απολύτως απαραίτητες στάσεις για ανεφοδιασμό των αυτοκινήτων.

Jeep

Από τη Μάνη και το εκπληκτικής ομορφιάς Ακρωτήριο Ταίναρο, τα πέντε Jeep θα διασχίσουν 12 Ευρωπαϊκές χώρες ώστε μετά από περίπου 5.200 χιλιόμετρα να φτάσουν στο φημισμένο Nordkapp της Νορβηγίας, το Βορειότερο άκρο της Ευρώπης που μπορεί να προσεγγιστεί με αυτοκίνητο. Η επιστροφή από διαφορετική διαδρομή θα καλύψει 4.700 χλμ. διασχίζοντας 10 χώρες και τελικό προορισμό τον Λευκό Πύργο στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στόχος να καλυφθούν τα συνολικά 10.000χλμ. σε μόλις 100 ώρες.

Πρόκειται για μια περιπέτεια επικών διαστάσεων και για αυτόν το λόγο δόθηκαν επικά ονόματα Τιτάνων (Ωκεανός, Υπερίων, Ήλιος, Κρόνος και Προμηθέας) στα πέντε αυτοκίνητα της Jeep που θα πάρουν μέρος στη διαδρομή. Μαζί με τα 11 άτομα της αποστολής του Jeep Club Hellas θα βρεθεί και ο δημοσιογράφος και φωτογράφος, Παντελής Τερτζεβέλης, ο οποίος μέσω του φακού του θα ακολουθεί την πορεία των πέντε πληρωμάτων και θα μεταφέρει εικόνες από αυτή την ξεχωριστή περιπέτεια.

Jeep

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!