McLaren Artura: Βόλτα στο Μονακό για τον Πρίγκιπα Αλβέρτο

McLaren Artura: Βόλτα στο Μονακό για τον Πρίγκιπα Αλβέρτο
Στο περιθώριο του Grand Prix της Formula 1, ο Αλβέρτος οδήγησε στην πίστα το υβριδικό supercar των 680 ίππων.

Με τον 7χρονο γιο του Πρίγκιπα Ζακ στο δεξί κάθισμα, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος δοκίμασε τη νέα υβριδική McLaren – αξίας άνω των 230.000 ευρώ – στο σιρκουί πόλης του Μονακό. Πριν το πρόσφατο Grand Prix της Formula 1, ο Πρίγκιπας του Μονακό οδήγησε την McLaren Artura, η οποία έκανε το… δυναμικό της ντεμπούτο στην Ευρώπη.

Η Artura είναι η πρώτη McLaren που βασίζεται στην αρχιτεκτονική MCLA και εφοδιάζεται με 3λιτρο V6 κινητήρα. Με τη συνδρομή ενός ηλεκτρικού μοτέρ 95 ίππων, η συνδυαστική ισχύς του υβριδικού συστήματος ανέρχεται σε 680 ίππους και η ροπή σε 720 Nm. Ως αποτέλεσμα, το βάρους 1.500 κιλών supercar επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε 3 δευτερόλεπτα και στα 200 χλμ/ώρα σε 8,3 δευτερόλεπτα.

«Μας τιμά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος “άνοιξε” το Grand Prix του Μονακό πίσω από το τιμόνι της Artura. Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει μεγάλη σημασία για την McLaren εδώ και περίπου 60 χρόνια. Το νέο μας υβριδικό μοντέλο ενσωματώνει όλη την εμπειρία μας στους δρόμους και τις πίστες, αποτελώντας το νέας γενιάς supercar», δήλωσε ο Γκάρεθ Ντάνσμορ, επικεφαλής Μάρκετινγκ της McLaren Automotive.

McLaren Artura Πρίγκιπας Άλβερτος

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!