Benelli TNT 125: Μικρό στο μάτι

Benelli TNT 125: Μικρό στο μάτι
Μια πολύ διασκεδαστική πρόταση από την Benelli έρχεται στην προσιτή κατηγορία των μοτοσικλετών 125 κ.εκ.

Η δημοφιλής κατηγορία των δικύκλων στα 125 κ.εκ. ακολουθεί συνήθως τη δομή των scooter, ωστόσο υπάρχουν και μοτοσικλέτες στην προσιτή αυτή κατηγορία. Μια από αυτές της μοτοσικλέτες είναι το Benelli TNT 125, ένα γυμνό μοντέλο, μικρό σε διαστάσεις, το οποίο εκτός από λύση στις καθημερινές μετακινήσεις, είναι σε θέση να διασκεδάσει τον αναβάτη.

Benelli TNT125

Το Tornado Naked T όπως είναι το πλήρες όνομά του, θυμίζει εξωτερικά τα μεγαλύτερα γυμνά μοντέλα της Benelli της οικογένειας Tornado έχοντας σύγχρονο και επιθετικό σχεδιασμό. Ο κινητήρας του είναι μονοκύλινδρος, τετράχρονος 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 11 ίππους και 10Nm ροπής. Ο ψεκασμός είναι ηλεκτρονικός περνώντας τις προδιαγραφές Euro5, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω 5τάχυτου κιβωτίου ταχυτήτων.

Benelli TNT125

Η Benelli έχει προσέξει ιδιαίτερη την οδηγική συμπεριφορά του TNT καθώς έχει στόχο τη διασκέδαση σε καθημερινή βάση. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό και οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης. Στα φρένα συναντάμε έναν δίσκο 210mm εμπρός και έναν δίσκο 190mm πίσω με σύστημα συνδυασμένης πέδησης, ενώ οι τροχοί είναι 12 ιντσών. Εντυπωσιακό είναι το βάρος της μοτοσικλέτας μόλις στα 124 κιλά γεμάτο, ενώ το ύψος της σέλας στα 780mm κάνει την πρόσβαση σε όλους πανεύκολη.

Το Benelli TNT 125 είναι διαθέσιμο στην τιμή των 2.550 ευρώ από την Motoway.

Benelli TNT125

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!