Muvus και Βαγιανέλης Α.Ε. ενώνουν τις δυνάμεις τους

Muvus και Βαγιανέλης Α.Ε. ενώνουν τις δυνάμεις τους
Στο κατάστημα Βαγιανέλης Α.Ε. θα είναι διαθέσιμα τα μοντέλα της CFMoto και της Royal Enfield.

H Muvus, επίσημη αντιπροσωπεία της CFMoto, της Royal Enfield, της Polaris και της NIU ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασία με την Βαγιανέλης Α.Ε. Πλέον τα μοντέλα μοτοσικλετών της Muvus μπορείτε να τα βρείτε και στο κατάστημα της Βαγιανέλης Α.Ε. απολαμβάνοντας το κορυφαίο επίπεδο ποιότητας εξυπηρέτησης και εμπειρίας της εταιρείας.

H Βαγιανέλης Α.Ε. είναι στο χώρο της μοτοσικλέτας περισσότερο από 30 χρόνια, διατηρώντας συνήθως την πρώτη θέση των πωλήσεων στις μάρκες που εκπροσωπεί. Με αγάπη και πάθος για τις μοτοσικλέτες, έχει καθιερωθεί και καταξιωθεί στο χώρο προσφέροντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών, από την πώληση και το aftersales, μέχρι την ενοικίαση μοτοσυκλετών, εξοπλισμού και αξεσουάρ, αλλά και την εκπαίδευση και την ασφάλεια των πελατών της – αναβατών, εκπαιδεύοντας και ενημερώνοντας για το τι σημαίνει «οδηγώ μια μοτοσικλέτα, είμαι ο κάτοχος μίας μοτοσικλέτας».

CFMoto

Η Muvus είναι μια δραστήρια και ταχύτατα αναπτυσσόμενη εισαγωγική εταιρεία στην Ελλάδα και η Βαγιανέλης Α.Ε. πάντα αναζητά φρέσκιες ιδέες στον χώρο της μοτοσικλέτας. Αυτός άλλωστε ήταν ο λόγος που ξεκίνησε η συγκεκριμένη συνεργασία και αναμένεται να προσφέρει κορυφαίο επίπεδο εξυπηρέτησης στο αγοραστικό κοινό.

Royal Enfield

Η Muvus αντιπροσωπεύει τα κορυφαία brands παγκοσμίως στις κατηγορίες τους, κατέχοντας ήδη ηγετική θέση στις πωλήσεις ATV (με την CFMOTO & Polaris) και ηλεκτρικών scooter (με την NIU), και κατακτά συνεχώς αυξανόμενο μερίδιο αγοράς στις μοτοσικλέτες (CFMOTO & Royal Enfield).

CFMoto

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!