Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Free Spirit Yamaha XSR 125 (vid)

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Free Spirit Yamaha XSR 125 (vid)
Η Yamaha ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα Free Spirit του τμήματος Yard Built με το XSR 125.

Από την αρχή του 2022 η Yamaha είχε προγραμματίσει ένα ιδιαίτερο project το οποίο είχε να κάνει με το XSR 125. Το πρόγραμμα ονομάστηκε Free Spirit και είχε στόχο να παρουσιάσει διαφορετικά XSR 125 βάζοντας αθλητές και ανθρώπους της τέχνης να σχεδιάσουν τα δικά τους μοντέλα.

Την αρχή στο project είχε την τιμή να κάνει ένας Έλληνας, ο Νικόλας Πλυτάς. O πρωταθλητής στα θαλάσσια σπορ με τη βοήθεια της Μοτοδυναμικής, σχεδίασε ένα πολύ ιδιαίτερο XSR 125 το οποίο είχε ως βασικό χαρακτηριστικό μια βάση στήριξης σανίδας του surf! Η δεύτερη προσπάθεια του Free Spirit ήρθε από την Ιταλία με την Alteria να παρουσιάζει μια cafe racer εκδοχή του μοντέλου.

Yamaha XSR 125

Η ισπανική πρόταση ανήκει στον καλλιτέχνη Cote Escriva ο οποίος σχεδίασε στο χέρι το δικό του XSR 125. Η Γαλλία επέλεξε την Allons Rider, μια δυναμική αθλήτρια που ασχολείται με το Skate και το Surf. Η Πορτογαλία μας παρουσίασε μέσω του Fiumani ένα XSR το οποίο ήταν κοντά σε εκείνο του Νικόλα Πλυτά σαν δομή, ενώ το τελευταίο μοντέλο σχεδιάστηκε από τον Γερμανό Onkel, έναν ντράμερ που λατρεύει το χρυσό χρώμα.

Yamaha XSR 125

Η Yamaha προχώρησε και εκείνη σε μια καινούρια έκδοση του XSR 125 την οποία ονόμασε Legacy. Η μοτοσικλέτα είναι βαμμένη στα παραδοσιακά χρώματα μαύρο και ασημί με χρυσές πινελιές σε πολλά σημεία. Highlight της μοτοσικλέτας είναι οι χρυσές ακτινωτές ζάντες, ενώ τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μοτοσικλέτας παραμένουν ίδια με το νορμάλ μοντέλο XSR 125.

Το βίντεο παρουσίασης των έξι μοντέλων του Free Spirit.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!