Με 34 συμμετοχές ο δεύτερος αγώνας του IAME Series Greece 2022

Πάνος Σεϊτανίδης
Με 34 συμμετοχές ο δεύτερος αγώνας του IAME Series Greece 2022
Ο κορυφαίος ιδιωτικός θεσμός karting στην Ελλάδα πατάει γκάζι στο Kartodromo.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση, με 34 «warriors» να δίνουν ραντεβού στο Kartodromo, την προσεχή Κυριακή 29 Μαΐου, στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του IAME Series Greece για το 2022.

Το φυσικό «σπίτι» του θεσμού, υποδέχεται ξανά την ελίτ του ελληνικού karting, με τους συμμετέχοντες να κυνηγούν δύο στόχους: την κατάκτηση της καρό σημαίας και μαζί με αυτή, πολύτιμους βαθμούς στο κυνήγι των εισιτηρίων πρόκρισης στους Παγκοσμίους Τελικούς του IAME Series (IWF), που θα διεξαχθούν επί γαλλικού εδάφους και συγκεκριμένα στην πίστα karting Le Mans.

Ας δούμε πως μοιράζονται οι 34 συμμετοχές στις τέσσερις κατηγορίες. Η X30 MINI (8-12 ετών) είναι ξανά η πολυπληθέστερη, με 15 συμμετοχές, οι 9 εκ των οποίων ανήκουν στην Κλάση X30 MINI B (8-10 ετών).

IAME Series Greece

Στην X30 JUNIOR (12-14 ετών) θα διεκδικήσουν τη νίκη 4 αθλητές, ενώ η X30 SENIOR (από 14 ετών) θα έχει 6 οδηγούς στο grid.

Η X30 MASTER (άνω των 30 ετών) που φέτος αποτελεί αυτόνομη κατηγορία έχει προσελκύσει 9 οδηγούς, οι οποίοι θα χρησιμοποιούν την πιο σκληρή γόμα των ελαστικών της Comet.

Αξίζει να θυμίσουμε πως το IAME Series Greece εξακολουθεί να προσφέρει τα πιο πλούσια δώρα στο ελληνικό karting, συμπεριλαμβανομένων και 8 εισιτηρίων για τους Παγκόσμιους Τελικούς (IWF).

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του πρώτου αγώνα της σεζόν, στο video που ακολουθεί…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!