Kymco: Ήρθε στην Ελλάδα το Agility S 125

Kymco: Ήρθε στην Ελλάδα το Agility S 125
Το καινούριο Kymco Agility S 125 αποτελεί την νέα πρόταση της εταιρείας στην κατηγορία των scooter με 16άρι τροχό και κινητήρα 125 κ.εκ.

Μια από τις πιο σύγχρονες και προσιτές προτάσεις της Kymco στην κατηγορία των 125 κ.εκ. είναι το νέο Agility S 125. Το νέο scooter της δημοφιλής μάρκας έρχεται με άγριες διαθέσεις να κατακτήσει την αγορά έχοντας έναν πολύ οικονομικό κινητήρα, όμορφο σχεδιασμό και δυνατό εξοπλισμό που θα κάνουν την καθημερινότητα απροβλημάτιστη.

Σχεδιαστικά το νέο Agility S 125 δείχνει εκλεπτυσμένο, με καλαίσθητα εμπρός φωτιστικά σώματα LED και χαρακτηριστικά DRL φώτα ημέρας. Το φινίρισμα είναι πολύ καλό, ενώ έχει αρκετές σπορ πινελιές που το φέρνουν πιο κοντά στο νεανικό κοινό. Την όμορφη εικόνα συμπληρώνει ο LCD ψηφιακός πίνακας οργάνων ο οποίος είναι χωρισμένος σε δύο οθόνες.

Kymco

Το νέο Agility S 125 είναι εξοπλισμένο με έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 10,6 ίππους και 9,3Nm ροπής. Η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου CVT κιβωτίου ταχυτήτων, ενώ ο ψεκασμός είναι ηλεκτρονικός. Βασικό χαρακτηριστικό του συνόλου είναι η οικονομία στο καύσιμο και οι καλές επιταχύνσεις από στάση που χαρίζουν ευχάριστες επιδόσεις στο scooter.

Kymco

Πολύ καλή δουλειά έχει γίνει από την Kymco στο κομμάτι των αναρτήσεων καθώς ένα νέο τηλεσκοπικό πιρούνι 37mm εμπρός και δύο ρυθμιζόμενα αμορτισέρ πίσω αναβαθμίζουν την οδηγική συμπεριφορά. Στα φρένα έχουμε έναν δίσκο εμπρός και έναν δίσκο πίσω τα οποία συνεργάζονται με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS. Οι τροχοί είναι 16 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω με ελαφρύτερες ζάντες για ακόμα καλύτερη ευελιξία στους δρόμους της πόλης.

Kymco

Το νέο Agility S 125 διαθέτει στον εξοπλισμό θύρα φόρτισης USB, πρίζα 12V, χώρο αποθήκευσης για ένα jet κράνος κάτω από τη σέλα, επίπεδο πάτωμα, τάπα ρεζερβουάρ κοντά στο τιμόνι και θήκη για μικροαντικείμενα στο εσωτερικό της ποδιάς. Το Kymco Agility S 125 είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματισμούς, Petrol/Blue, Golden Grey και Graphite Matt στην τιμή των 2.795€.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!