Ερχεται το Zontes 350GK. Ποια είναι η τιμή του (vid)

Ερχεται το Zontes 350GK. Ποια είναι η τιμή του (vid)
Το premium roadster της Zontes ετοιμάζει την απόβαση του στην Ελλάδα με άκρως δελεαστική τιμή.

Η premium κινεζική μάρκα Zontes εδώ και έναν περίπου χρόνο δουλεύει πάνω σε ένα νέο γυμνό μοντέλο με έντονο τον ρετρό χαρακτήρα. Το 350GK πλέον είναι έτοιμο να προσγειωθεί στην Ελλάδα έχοντας ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών με τον ολοκαίνουριο κινητήρα του, τα εξαιρετικά περιφερειακά και φυσικά τον πολύ εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του.

Το cafe sport μοντέλο της Zontes είναι σχεδιασμένο από λευκό χαρτί έχοντας όμως αρκετές αναφορές από τα μικρότερα υπάρχοντα μοντέλα της μάρκας. Στο εμπρός μέρος, το στρογγυλό φωτιστικό σώμα κεντρίζει τα βλέμματα με τους προβολείς και το στρογγυλό DRL φως ημέρας. Όμορφες λεπτομέρειες επίσης είναι οι καθρέπτες στην άκρη του τιμονιού, οι ακτινωτές ζάντες, η κοντή εξάτμιση και το ψαλίδι με τα νεύρα προς τα έξω «αλά KTM».

Zontes

Ο κινητήρας του 350GK είναι καινούριος μονοκύλινδρος 348 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 39,5 ίππους και 32,8Nm ροπής. Τον ψεκασμό έχει αναλάβει προηγμένο σύστημα της Bosch, το οποίο προσφέρει δύο χαρτογραφήσεις ECO και Sport. Η Zontes έχει τοποθετήσει και συμπλέκτη ολίσθησης για μεγαλύτερη ασφάλεια στα κατεβάσματα ταχυτήτων. Οι αναρτήσεις είναι ποιοτικές της ΚΥΒ με ανεστραμμένο πιρούνι 43mm εμπρός και μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα είναι της J.Juan με έναν δίσκο 320mm εμπρός και τετραπίστονη δαγκάνα και έναν δίσκο πίσω 265mm με ABS της Bosch. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών ακτινωτοί με tubeless ελαστικά, ενώ το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 17 λίτρα.

Zontes

Πολύ εντυπωσιακός είναι και ο εξοπλισμός του Zontes 350GK καθώς περιλαμβάνει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, δύο θύρες φόρτισης USB, κρυφό φωτισμό στους διακόπτες, ρυθμιζόμενες μανέτες και μαρσπιέ, TFT έγχρωμη οθόνη πληροφοριών με σύστημα συνδεσιμότητας, καθρέπτες στην άκρη του τιμονιού και σύστημα ελέγχου της πίεσης και της θερμοκρασίας των ελαστικών. Το εντυπωσιακό αυτό μοντέλο αναμένεται στις αρχές Ιουνίου στην Ελλάδα στην τιμή των 4.785 ευρώ. Θα το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Evomoto-Gorgolis.

Βίντεο παρουσίασης του Zontes 350GK.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!