SYM Joyride 300 16": Πότε έρχεται στην Ελλάδα και πόσο κοστίζει

SYM Joyride 300 16": Πότε έρχεται στην Ελλάδα και πόσο κοστίζει
Το ανανεωμένο scooter της SYM είναι στην τελική ευθεία για να πατήσει τις ρόδες του στην Ελλάδα.

Η SYM προχώρησε το 2022 σε μια πλήρη ανανέωση του σημαντικού της μοντέλου Joyride βάζοντάς ξανά ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές του αγοραστικού κοινού. Το νέο scooter έρχεται πλέον με 300άρι κινητήρα και εμπρός τροχό 16 ιντσών για περισσότερη άνεση, ασφάλεια και οδηγική απόλαυση. Το Joyride 300 16" αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα στα μέσα Ιουνίου με την τιμή του να διαμορφώνεται στις 4.695 ευρώ.

Σχεδιαστικά το νέο scooter της SYM είναι φρεσκαρισμένο κάτι που μπορείς να αντιληφθείς αμέσως κοιτάζοντας την μάσκα στο εμπρός μέρος. Τα φώτα αποτελούνται από δύο LED φωτιστικά σώματα με κομψή αισθητική τα οποία έχουν ανάμεσά τους έναν LED προβολέα. Τα φλας είναι ενσωματωμένα, ενώ είναι εξοπλισμένο και με DRL φώτα ημέρας που τονίζουν τη δυναμική εμφάνιση του scooter. Στο πίσω μέρος το φωτιστικό σώμα είναι επίσης LED με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, ενώ η σέλα είναι ευρύχωρη και εύκολα προσβάσιμη.

SYM

Ο κινητήρας του Joyride 300 16" είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος ο οποίος αποδίδει 26 ίππους και 26Nm ροπής. Ο ηλεκτρονικός ψεκασμός είναι της Continental ο οποίος παρέχει καλές επιδόσεις, πολιτισμένη λειτουργία και οικονομία στο καύσιμο. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο ρυθμιζόμενα αμορτισέρ πίσω, ενώ στα φρένα συναντάμε έναν δίσκο εμπρός 260mm με 4πίστονη δαγκάνα και έναν δίσκο πίσω 240mm με ABS της Continental.

SYM

Το βάρος του scooter είναι στα 184 κιλά γεμάτο, ενώ οι τροχοί είναι 16 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω. Εντυπωσιακός είναι και ο εξοπλισμός του Joyride με σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, πίνακας οργάνων LCD, USB θύρα φόρτισης, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο 35 λίτρων, επίπεδο πάτωμα και ρυθμιζόμενη ζελατίνα. Το SYM Joyride 300 16" αναμένεται στην Ελλάδα στα μέσα Ιουνίου με την τιμή του να διαμορφώνεται στις 4.695 ευρώ.

SYM

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!