BMW: Επετειακές εκδόσεις M3 και M4 για όλα τα γούστα

BMW: Επετειακές εκδόσεις M3 και M4 για όλα τα γούστα

BMW: Επετειακές εκδόσεις M3 και M4 για όλα τα γούστα
Η γερμανική φίρμα αποκάλυψε εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής, με μοναδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και ειδική διαμόρφωση, για να γιορτάσει την 50η επέτειο της BMW M.

Στις 24 Μαΐου του 1972, δημιουργήθηκε το τμήμα BMW M και 50 χρόνια μετά η γερμανική μάρκα παρουσιάζει μία αποκλειστική σειρά από ειδικές εκδόσεις των σπορ μοντέλων της. Στο πλαίσιο αυτό αποκάλυψε την έκδοση BMW M 50 Jahre της M3 Sedan και της M4 Coupe. Οι εκδόσεις αυτές είναι περιορισμένης παραγωγής και έχουν ως στόχο το κάθε μοντέλο να αντανακλά το προσωπικό στιλ του ιδιοκτήτη του.

Οι ειδικές εκδόσεις αντλούν ισχύ από τον εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα, που αποδίδει 510 ίππους, με τεχνολογία M Twin-Power Turbo και υψηλόστροφη λειτουργία. Ανάλογα με την έκδοση του μοντέλου, η ισχύς του μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός 6-τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου ή ενός M Steptronic 8 σχέσεων με Drivelogic, ή πλήρως μεταβαλλόμενη κατανομή ισχύος σε όλους τους τροχούς με χρήση της τεχνολογίας M xDrive.

BMW M4 50 Jahre

Για να κάνει ακόμα πιο συλλεκτικές τις εκδόσεις αυτές, η BMW επέλεξε μοναδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και έναν αυστηρά περιορισμένο αριθμό αντιτύπων για κάθε αγορά στην οποία θα είναι διαθέσιμα τα μοντέλα, όπως για παράδειγμα εμβληματικά χρώματα από την ιστορία της BMW M, ζάντες M σε παρόμοιους αποκλειστικούς χρωματικούς συνδυασμούς και εντυπωσιακές πινελιές στο εσωτερικό.

BMW M4 50 Jahre

Στην Ευρώπη προσφέρει μία αποκλειστική έκδοση της BMW M4 Coupe ονόματι BMW M 50 Jahre, η οποία διατίθεται με τα εξωτερικά χρώματα Carbon Black, Macao Blue, Brands Hatch Grey, Imola Red και San Marino Blue. Διαθέτει τροχούς Μ 19 ιντσών στον εμπρός άξονα και τροχούς 20 ιντσών στον πίσω άξονα σε σχέδιο διπλών ακτινών, που προσφέρονται για πρώτη φορά σε ματ χρώματα Orbit Grey Matt και Gold Bronze.

BMW M4 50 Jahre

Στο εσωτερικό όλων των ειδικών εκδόσεων που βασίζονται στην BMW M4 Coupe, η επέτειος των 50 ετών επισημαίνεται με στοιχεία όπως τα μαρσπιέ που φέρουν την επιγραφή “Edition 50 Jahre BMW M”, μία μεταλλική πλακέτα στην κεντρική κονσόλα με την επιγραφή “M4 Edition 50 Jahre BMW M” και ένα αντίστοιχο λογότυπο στα προσκέφαλα των στάνταρ σπορ καθισμάτων M και των προαιρετικών, ανθρακονημάτινων μπάκετ καθισμάτων M για τον οδηγό και τον συνοδηγό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!