Η Jeep στηρίζει το Beach Volley Masters 2022

Η Jeep στηρίζει το Beach Volley Masters 2022

Η Jeep στηρίζει το Beach Volley Masters 2022
Σε τέσσερις πόλεις της Ελλάδας ξεκινάει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Masters με την υποστήριξη της Jeep.

Η Jeep έχει συνδέσει το όνομά της με την περιπέτεια, την φύση, την ελευθερία και τον αθλητισμό έχοντας μοντέλα τα οποία ωθούν τον οδηγό να ανακαλύψει νέους ορίζοντες. Στην γκάμα της αμερικανικής φίρμας υπάρχουν πλέον πολλές εξηλεκτρισμένες προτάσεις οι οποίες ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τη σύνδεση της μάρκας με το περιβάλλον και το σύγχρονο lifestyle, κάτι που ελπίζει να πετύχει στο 100% μέχρι το 2030.

Στο πλαίσιο της άρρηκτης σχέσης της Jeep με τον αθλητισμό η εταιρεία στηρίζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Masters 2022. Το πρωτάθλημα αρχίζει, φέρνοντας την καλοκαιρινή δράση και το θέαμα που προσφέρει αυτό το εντυπωσιακό άθλημα στα κέντρα των πόλεων. Στο πλευρό αυτής της ξεχωριστής διοργάνωσης θα βρίσκεται το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων της Jeep.

Jeep

Οι τέσσερις διοργανώσεις θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη και Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται σε ειδικά γήπεδα στο κέντρο των πόλεων προκειμένου να προσελκύσουν κόσμο και να τονίσουν τη σημαντικότητα του αθλήματος στην Ελλάδα. Στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ο Επίσημος Διανομέας που θα υποστηρίξει τη δράση είναι η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, στην Ξάνθη οι Αφοί Ιωαννίδη και στην Κρήτη η ΠΥΡΑΜΙΣ ΕΠΕ.

Jeep

Στην Αθήνα, από τις 2-5 Ιουνίου ξεκινάει το πρωτάθλημα με την Πλατεία Συντάγματος να μετατρέπεται σε ένα τεράστιο γιορτινό και αμμώδες γήπεδο beach volley. Τη σκυτάλη θα πάρει η Θεσσαλονίκη (16-19/6) και η Ξάνθη (14-17/7), με τον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη (29-31/7) να ολοκληρώνει τη σειρά των αγώνων. Αναλυτικά οι αγώνες έχουν ως εξής:

Athens Golden Cup: Πλατεία Συντάγματος, 2-5 Ιουνίου, με την υποστήριξη της Jeep, Σφακιανάκης ΑΕΒΕ

Thessaloniki Grand Slam: Πλατεία Αριστοτέλους, 16-19 Ιουνίου, με την υποστήριξη της Jeep, Σφακιανάκης ΑΕΒΕ

Xanthi Masters: Κεντρική Πλατεία, 14-17 Ιουλίου, με την υποστήριξη της Jeep, Αφοί Ιωαννίδη ΑΕ

Agios Nikolaos Masters Finals: Αγ. Νικόλαος Κρήτης, 29-31 Ιουλίου, με την υποστήριξη της ΠΥΡΑΜΙΣ ΕΠΕ.

Jeep

Φυσικά, στη διάρκεια των εκδηλώσεων, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τη νέα, εξηλεκτρισμένη γκάμα της Jeep, με μοντέλα όπως τα Renegade, Compass και Wrangler, τα οποία διαθέτουν εξηλεκτρισμένες εκδόσεις, οι οποίες αξιοποιούν το υβριδικό σύστημα e-Hybrid ή το Plug-in Hybrid σύστημα 4xe.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!