Όταν η Volkswagen συνάντησε τον Όμπι-Γουάν Κενόμπι (vid)

Όταν η Volkswagen συνάντησε τον Όμπι-Γουάν Κενόμπι (vid)

Όταν η Volkswagen συνάντησε τον Όμπι-Γουάν Κενόμπι (vid)
Η Volkswagen αποφάσισε να συνεργαστεί με την τηλεοπτική σειρά Star Wars για το λανσάρισμα του ID. Buzz.

Με αφορμή την καμπάνια λανσαρίσματος του ηλεκτρικού ID. Buzz η Volkswagen αποφάσισε να συνεργαστεί με ένα εμβληματικό όνομα του Παγκόσμιου Κινηματογράφου. Η εταιρεία ξεκίνησε την εμπορική δραστηριοποίηση του πρωτοποριακού ID. Buzz με μια ξεχωριστή συνεργασία με την νέα τηλεοπτική σειρά Star Wars «Obi-Wan Kenobi» που έρχεται στην πλατφόρμα Disney+ στις 27 Μαΐου 2022.

Η VW σε συνεργασία με την Lucasfilm και την Industrial Light & Magic δημιούργησε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται το ID. Buzz μαζί με αρκετούς πρωταγωνιστές της σειράς και φυσικά τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ ο οποίος υποδύεται τον πασίγνωστο ήρωα της Lucasfilms. Ο ΜακΓκρέγκορ μάλιστα θα είναι πλέον πρεσβευτής της Volkswagen.

VW

Η καμπάνια, την οποία επιμελήθηκαν οι Scholz & Friends και Markenfilm, θα «τρέξει» σε πολλές αγορές με προσαρμοσμένο περιεχόμενο για τηλεόραση, ψηφιακό περιβάλλον και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο πλαίσιο της καμπάνιας σχεδιαστές από τη Volkswagen και την Lucasfilm δημιούργησαν δύο ID. Buzz «Star
Wars Edition»
που θα αποκαλυφθούν στην εορταστική εκδήλωση για το Star Wars στο Άναχάιμ της Καλιφόρνια στα τέλη Μαΐου.

VW

Ο Κλάους Ζέλμερ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Volkswagen, υπεύθυνος Πωλήσεων και Marketing, δήλωσε: «Με αυτή τη συνεργασία ενώνουμε δύο ισχυρά παγκόσμια ονόματα αλλά και γενιές θαυμαστών που μεγάλωσαν με αυτά. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με αυτή τη μοναδική δημιουργική συνεργασία. Ο
Γιούαν ΜακΓκρέγκορ ταιριάζει ιδανικά καθώς είναι θαυμαστής της Volkswagen από την παιδική του ηλικία και παράλληλα καθημερινός οδηγός, αλλά και συλλέκτης αυτοκινήτων Volkswagen. Η συμμετοχή του όχι μόνο ενισχύει την αναγνωρισιμότητα της μάρκας μας, αλλά προσθέτει και αυθεντικότητα στα μηνύματά μας. Καλωσορίζω τον Γιούαν ως τον νέο πρεσβευτή της του brand Volkswagen, ο οποίος συνδέει τέλεια το συναρπαστικό παρελθόν μας με την προσπάθειά μας για ένα μέλλον με ουδέτερο αποτύπωμα εκπομπών άνθρακα».

VW

Ο ίδιος ο διάσημος ηθοποιός πρόσθεσε: «Είμαι λάτρης της Volkswagen όλη μου τη ζωή. Απέκτησα το πρώτο μου Volkswagen σε ηλικία 16 ετών και από τότε άρχισα να δημιουργώ τη δική μου συλλογή. Το ID. Buzz έχει πραγματικό χαρακτήρα. Αυτό είναι ασυνήθιστο για ένα νέο αυτοκίνητο και με κάνει να χαμογελώ. Νομίζω ότι είναι ένα πραγματικά χαρούμενο αυτοκίνητο».

Το promo βίντεο του Star Wars με πρωταγωνιστή το ID.Buzz.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!