Audi: Νέα υπηρεσία Apple Music

Audi: Νέα υπηρεσία Apple Music

Audi: Νέα υπηρεσία Apple Music
Η Audi προσφέρει την Apple Music εμπειρία σε επιλεγμένα μοντέλα της με πρόσβαση σε περισσότερα από 90 εκατομμύρια τραγούδια.

Η Audi προχωράει ένα βήμα παραπέρα την εμπειρία συμβίωσης με τα αυτοκίνητά της προσφέροντας την premium υπηρεσία Apple Music σε επιλεγμένα μοντέλα της. Η προσθήκη του Apple Music στο σύστημα πολυμέσων δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στη συνδρομή τους, απευθείας από την οθόνη Multi-Media Interface (MMI), χρησιμοποιώντας δεδομένα από την διαδικτυακή σύνδεση του αυτοκινήτου.

Ο οδηγός των μοντέλων Audi που διαθέτουν τη νέα υπηρεσία έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 90 εκατομμύρια τραγούδια και δεκάδες λίστες αναπαραγωγής, συμπεριλαμβανομένων εκατοντάδων νέων για δραστηριότητες, εξατομικευμένων συλλογών και σταθμών με συγκεκριμένο ύφος μουσικής – όλα χωρίς διαφημίσεις. Το σύστημα δεν απαιτεί συνδεσιμότητα με Bluetooth ή USB καθώς έχει άμεση πρόσβαση στο σύστημα πολυμέσων της Audi.

Audi

Η ενσωμάτωση του Apple Music θα συμπεριλαμβάνεται σε όλα σχεδόν τα μοντέλα Audi στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ιαπωνία, ξεκινώντας από τα μοντέλα του 2022. Η ενσωμάτωση θα είναι διαθέσιμη και σε οχήματα που βρίσκονται ήδη σε κυκλοφορία μέσω μιας αυτόματης over-the-air ενημέρωσης. Οι πελάτες, για να ενεργοποιήσουν το Apple Music θα πρέπει απλά να ανοίξουν την εφαρμογή και να ακολουθήσουν τις οδηγίες στην οθόνη για να συνδεθούν με Apple ID.

Τα μοντέλα της Audi ήδη διαθέτουν υποστήριξη Apple CarPlay και μπορούν οι οδηγοί να συνδέσουν το iPhone τους για μια πλήρη εμπειρία συνδεσιμότητας. Η Κριστιάνα Ζόρν, επικεφαλής του Τμήματος Προϊοντικού Marketing της Audi, σχολίασε: «Η ενσωμάτωση του Apple Music στο σύστημα πολυμέσων σηματοδοτεί το επόμενο βήμα στη συνεργασία μεταξύ της Audi και της Apple. Για τους πελάτες μας, σημαίνει ότι τους προσφέρουμε άμεση πρόσβαση στη δική τους εξατομικευμένη εμπειρία ακρόασης. Αυτή είναι η αντίληψή μας για μια premium ψηφιακή εμπειρία στο αυτοκίνητο. Στην Audi αναπτύσσουμε συστηματικά την ψηφιοποίηση του οχήματος και είμαστε πεπεισμένοι ότι το εσωτερικό του εξελίσσεται όλο και περισσότερο σε έναν τρίτο χώρο διαβίωσης».

Audi

Την εμπειρία της υπηρεσίας Apple Music ολοκληρώνουν τα ηχητικά συστήματα των μοντέλων Audi που είναι υψηλού επιπέδου. Η Audi συνεργάζεται σε αυτό τον τομέα με την Bang & Olufsen εδώ και πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα την εξέλιξη αρκετών εξαιρετικών συστημάτων ήχου, όπως το B&O Premium Sound System με ήχο 3D στο Audi e-tron GT.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!