Fiat: Η απόλυτη Dolce Vita εμπειρία (vid)

Fiat: Η απόλυτη Dolce Vita εμπειρία (vid)

Fiat: Η απόλυτη Dolce Vita εμπειρία (vid)
Το ηλεκτρικό Fiat 500 αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της Ιταλικής κουλτούρας και της αίσθησης dolce vita.

Η Fiat, θέλοντας να τονίσει την άρρηκτη σχέση του ηλεκτρικού 500 με την ιταλική κουλτούρα, δημιούργησε τρία βίντεο τα οποία έχουν ως πρωταγωνιστή το μοντέλο της Fiat και την φιλοσοφία Dolce Vita by Design. Το θρυλικό αυτοκίνητο είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ιταλία και έχει αντλήσει την έμπνευσή του από την εκλεπτυσμένη αισθητική της γειτονικής χώρας εκφράζοντας πλήρως την αίσθηση dolce vita στα αστικά κέντρα.

Το πρώτο βίντεο.

Το αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500 διαθέτει ένα μοναδικό στυλ, το οποίο συνδυάζεται με άνετη και ασφαλή οδήγηση χάρη στο σύγχρονο σύστημα ηλεκτροκίνησης. Το σύνολο, εκτός από το κορυφαίο αισθητικό κομμάτι είναι σε θέση να σεβαστεί το περιβάλλον, ενώ είναι γεμάτο έξυπνες σχεδιαστικές λύσεις που κάνουν πιο εύκολη και ευχάριστη την καθημερινότητα.

Το δεύτερο βίντεο.

Στο πρώτο βίντεο που δημιούργησε η Fiat με πρωταγωνιστή το 500, το βασικό ρόλο έχει η hatchback εκδοχή του μοντέλου, η οποία είναι η έκδοση που οδηγεί την μετάβαση της μάρκας στην ηλεκτροκίνηση και σε μια φιλική για το περιβάλλον και τους ανθρώπους αυτοκίνηση. Στο δεύτερο βίντεο πρωταγωνιστεί η cabrio έκδοση, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ελευθερία και την ευτυχία, ενώ στο τρίτο βίντεο, το καινοτόμο 500 3+1 με τη «μαγική του πόρτα» τονίζει ότι, πρακτικότητα και στιλ μπορούν να συμβαδίσουν.

Το νέο ηλεκτρικό 500 είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις οι οποίες όμως έχουν τις ίδιες διαστάσεις. Το σχεδιαστικό τμήμα της Fiat δείχνει με το 500 την ευρηματικότητα του δημιουργώντας το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο πόλης στην Ευρώπη, αλλά και την Ελλάδα.

Το τρίτο βίντεο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!