Στις 28-29 Μαΐου η Urban Mobility 2022

Στις 28-29 Μαΐου η Urban Mobility 2022
Στην Μαρίνα του Φλοίσβου πραγματοποιείται η Urban Mobility με θέμα τη νέα εποχή αστικής κινητικότητας.

Τα πράγματα όσον αφορά την αστική μετακίνηση αλλάζουν συνεχώς και βρισκόμαστε στη μέση μιας μεγάλης επανάστασης. Όλοι ψάχνουν μια βιώσιμη, οικονομική και πρακτική λύση να κινηθούν στα μεγάλα αστικά κέντρα προκειμένου να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους και να ακολουθήσουν ένα πιο σύγχρονο lifestyle. Η έκθεση Urban Mobility 2022 έρχεται να δείξει στο κοινό όλες τις νέες τάσεις κινητικότητας που θα λύσουν το πρόβλημα αρκετών συμπολιτών μας.

Η Urban Mobility 2022 θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαΐου 2022 στον εξωτερικό χώρο στου σταδίου «Σοφία Μπεφόν» στην τοποθεσία της Μαρίνας Φλοίσβου στο Π. Φάληρο. Οι επισκέπτες στην Urban Mobility 2022 θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλες τις νέες προτάσεις της αγοράς στον τομέα ηλεκτρικών ποδηλάτων, πατινιών, ηλεκτροκίνητων και βενζινοκίνητων scooter και μοτοσικλετών μέχρι 125cc.

Ecooter E5 HP

Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν με ασφάλεια επιλεγμένα μοντέλα σε μία ειδικά διαμορφωμένη πίστα υπό την επίβλεψη πιστοποιημένων εκπαιδευτών δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε οδηγούς αυτοκινήτων να μετακινηθούν εναλλακτικά, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, μόνο με την άδεια οδήγησης αυτοκινήτου (υπό προϋποθέσεις).

Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Π. Φαλήρου με τις ώρες λειτουργίας να είναι 10:00 το πρωί με 21:00 το βράδυ. Η είσοδος είναι δωρεάν και η τοποθεσία διαθέτει εύκολη πρόσβαση και άνετο parking, προσφέροντας άνετη και ασφαλή παραμονή για εκθέτες και επισκέπτες όπου και θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

aprilia

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!