Γιουβέντους: Τι σημαίνουν οι «κεραυνοί» της Jeep στη νέα φανέλα

Γιουβέντους: Τι σημαίνουν οι «κεραυνοί» της Jeep στη νέα φανέλα

Γιουβέντους: Τι σημαίνουν οι «κεραυνοί» της Jeep στη νέα φανέλα
Η «Γηραιά Κυρία» παρουσίασε στον αγώνα με την Λάτσιο τη νέα εμφάνιση που θα χρησιμοποιεί τη σεζόν 2022-2023.

Ο εξηλεκτρισμός της γκάμας της Jeep προχωρά με γοργούς ρυθμούς, μέσω του λανσαρίσματος plug-in υβριδικών και αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων. Η νέα εποχή της αμερικάνικης μάρκας αποτυπώνεται και στο λογότυπό της. Το σήμα της Jeep με τους «κεραυνούς», έκανε την εμφάνισή του στη φανέλα της Γιουβέντους, στον αγώνα με την Λάτσιο.

Το νέο λογότυπο της Jeep συμβολίζει τη φιλοσοφία “Zero Emission Freedom”. Με συστήματα όπως το e-Hybrid, το Plug-in Hybrid 4xe, αλλά και αμιγώς ηλεκτρικά, η Jeep στοχεύει μέχρι το 2030 το 100% των πωλήσεων της στην Ευρώπη να αποτελείται από εξηλεκτρισμένα μοντέλα.

Γιουβέντους

Στο άμεσο μέλλον, η διάθεση του νέου Grand Cherokee 4xe, αλλά και του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού Jeep στην ιστορία της μάρκας, θα ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της στην αγορά με οχήματα που ταιριάζουν στις ανάγκες των αγοραστών και σέβονται απόλυτα το περιβάλλον.

Η συνεργασία της Jeep με τη Γιουβέντους άρχισε τη σεζόν 2012-2013 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Υπενθυμίζεται ότι ένας από τους βασικούς μετόχους του Ομίλου Stellantis, στον οποίο ανήκει η Jeep, είναι η οικογένεια Ανιέλι, ιδιοκτήτρια της Γιουβέντους.

Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της «Βέκια Σινιόρα» στο φετινό πρωτάθλημα αποτέλεσε το «αντίο» του Τζόρτζιο Κιελίνι μετά από 17 χρόνια συνεχούς παρουσίας στη Γιουβέντους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!