Μαθήματα αισθητικής από το νέο Moto Guzzi V7 (vid)

Μαθήματα αισθητικής από το νέο Moto Guzzi V7 (vid)
Μεγαλύτερος κινητήρας και νέα χρώματα για το ρετρό κλασικό Moto Guzzi V7.

Πριν από 50 περίπου χρόνια η Moto Guzzi παρουσίαζε στον κόσμο της μοτοσικλέτας την σειρά μοτοσικλετών V7 η οποία έμελλε να γίνει το πιο δημοφιλές δίκυκλο της εταιρείας από το Μαντέλο ντελ Λάριο. Το 2007 η Moto Guzzi, υπό την ομπρέλα πλέον της Piaggio, αναβίωσε το σημαντικό της μοντέλο κερδίζοντας ξανά το μοτοσικλετιστικό κοινό με την απαράμιλλη αισθητική του και τον εγκάρσια τοποθετημένο κινητήρα ο οποίος ξεχωρίζει στον κόσμο των δύο τροχών.

Για το 2022 η Moto Guzzi προσφέρει μικρές αλλά στοχευμένες αναβαθμίσεις στο V7 μετατρέποντάς το πλέον σε ένα πολύ premium κλασικό μοντέλο. Η ιταλική μάρκα έχει αυξήσει τις χρωματικές επιλογές προθέτοντας τον κίτρινο, τον πορτοκαλί, τον μαύρο και τον γκρι στην έκδοση V7 Stone, ενώ στην έκδοση V7 Special έχουμε μπλε και ασημί χρωματικές επιλογές. Η Moto Guzzi έχει προσέξει ιδιαίτερα το φινίρισμα της μοτοσικλέτας που είναι πλέον εκλεπτυσμένο, ενώ εκφράζει παράλληλα μια ωριμότητα η οποία αποτυπώνεται σε κάθε σημείο της μοτοσικλέτας.

Moto Guzzi

Ο κινητήρας του V7 είναι καινούριος, πιο μεγάλος καθώς προέρχεται από το V85TT. Είναι δικύλινδρος V90, αερόψυκτος, 853 κ.εκ. εγκάρσια τοποθετημένος και αποδίδει 65 ίππους και 73Nm ροπής. Ο ψεκασμός είναι ηλεκτρονικός και ο κινητήρας ακολουθεί τις προδιαγραφές ρύπων Euro5, ενώ συνοδεύεται από σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης για μέγιστη ασφάλεια.

Moto Guzzi

Το πλαίσιο είναι αναβαθμισμένο και πιο ενισχυμένο για περισσότερη ανθεκτικότητα και ακαμψία. Συνεργάζεται με ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 40mm της KYB και δύο αμορτισέρ ρυθμιζόμενα πίσω. Τα φρένα είναι της Brembo με έναν δίσκο 320mm εμπρός και έναν δίσκο 260mm πίσω τα οποία συνεργάζονται με ABS. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 218 κιλά γεμάτη, ενώ το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 21 λίτρα. Στον εξοπλισμό, η ψηφιακή οθόνη πληροφοριών προσφέρει δυνατότητα συνδεσιμότητας με smartphone μέσω της εφαρμογής Moto Guzzi MIA, ενώ έχουν διατηρηθεί το αναλογικό ταχύμετρο και στροφόμετρο.

Moto Guzzi

Το νέο Moto Guzzi V7 Stone είναι διαθέσιμο στην τιμή των 9.490 ευρώ και το V7 Special στην τιμή των 9.890 ευρώ.

Η παρουσίαση των νέων χρωμάτων του V7.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!