Volvo: H Σειρά XC είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα με ετοιμοπαράδοτα μοντέλα

Volvo: H Σειρά XC είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα με ετοιμοπαράδοτα μοντέλα

Volvo: H Σειρά XC είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα με ετοιμοπαράδοτα μοντέλα
Η Volvo εξασφάλισε για την ελληνική αγορά έναν αριθμό από ετοιμοπαράδοτες εκδόσεις των XC40, XC60 και XC90.

Η αυξημένη ζήτηση στα μοντέλα της Volvo ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά της θυγατρικής της εταιρείας στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να έχει άμεσα διαθέσιμα τα κορυφαία μοντέλα της σειράς XC. Μπορεί λοιπόν κάποιος να βρει ετοιμοπαράδοτες εκδόσεις των XC40, XC60 και XC90 στο δίκτυο επίσημων διανομέων της Volvo τα οποία συνοδεύονται από δωρεάν οδική βοήθεια και εγγύηση 5 ετών.

Οι εκδόσεις που μπορεί να βρει κάποιος είναι των ήπια υβριδικών XC60 B4 με τους 197 ίππους και XC60 B5 με τους 235 ίππους. Επιπλέον, είναι διαθέσιμα τα ήπια υβριδικά XC90 B5 με 235 ίππους, ενώ μπορεί να κάνει δικό του κάποιος και το αμιγώς ηλεκτρικό XC40 Recharge P6 με απόδοση 231 ίππους.

Volvo

Τα πολυβραβευμένα SUV της Volvo έχουν κερδίσει την προτίμηση των πελατών με την κορυφαία ασφάλεια που παρέχουν σε κάθε επιβάτη τους, την ασύγκριτη άνεση και την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα που προσφέρουν, αντανακλώντας την τεχνογνωσία και την ηγετική θέση της Volvo στη νέα εποχή της αυτοκίνησης.

Εκτός από τις καλύψεις στα υβριδικά μοντέλα της Volvo, το XC40 Recharge έρχεται με δωρεάν συντήρηση 3 ετών και ολοκληρωμένο προαιρετικό πακέτο τριετούς ασφάλισης, όπως γίνεται σε όλα τα αμιγώς ηλεκτρικά Recharge.

Volvo

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!