Το χρήμα πάει στο χρήμα: Νέα έκθεση Lamborghini στο Μονακό

Το χρήμα πάει στο χρήμα: Νέα έκθεση Lamborghini στο Μονακό

Το χρήμα πάει στο χρήμα: Νέα έκθεση Lamborghini στο Μονακό
Με 120 καλεσμένους έγιναν τα εγκαίνια της νέας αντιπροσωπείας της ιταλικής μάρκας στο Πριγκιπάτο.

Μία σειρά από πανάκριβα και εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής μοντέλα της Lamborghini συνάντησαν οι καλεσμένοι της ιταλικής εταιρείας έξω από την νέα αντιπροσωπεία της μάρκας στην λεωφόρο Φοντβιέιγ του Μονακό. Ανάμεσά τους, η μία από τις μόλις 20 Reventon Roadster, η Countach LPI 800-4, η Aventador LP 780-4 Ultimae και η πρώτη υβριδική Lamborghini, η Sian FKP 37.

Οι συνολικά 120 προσκεκλημένοι της Lamborghini γνώρισαν και την τρέχουσα γκάμα της μάρκας, όπως το SUV Urus και την πρόσφατη έκδοση της Huracan, την Tecnica. «Το εμβληματικό Μονακό με την έντονη χροιά από το χώρο του αυτοκινήτου και του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αξίζει την κορυφαία σχεδίαση και εμπειρία για τον πελάτη», δήλωσε ο Στέφαν Βίνκελμαν, Πρόεδρος και CEO της Lamborghini.

Lamborghini Μονακό

Η νέα αντιπροσωπεία της Lamborghini έχει εμβαδόν 218 τ.μ. και χωρίζεται σε δύο αίθουσες, όπου οι πελάτες αφενός γνωρίζουν τη γκάμα μοντέλων και αφετέρου διαμορφώνουν το δικό τους με βάση τις προτιμήσεις τους. Πρόκειται για την 74η έκθεση Lamborghini στην ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης και 179η σε όλο τον κόσμο.

Μετά την ολοκλήρωση των εγκαινίων, οι καλεσμένοι της Lamborghini δείπνησαν στο βραβευμένο με τρία αστέρια Michelin εστιατόριο Mirazur, του διάσημου σεφ Μάουρο Κολαγκρέκο.

Lamborghini Μονακό

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!