Αυτές είναι οι «Edition 55» της Mercedes-AMG

Αυτές είναι οι «Edition 55» της Mercedes-AMG

Αυτές είναι οι «Edition 55» της Mercedes-AMG
Η Mercedes γιορτάζει τα 55 χρόνια της AMG με ειδικές εκδόσεις των A45 και CLA 45.

Η Mercedes εμπλουτίζει την γκάμα της σειράς Edition 55 με δύο ακόμα νέα μοντέλα, τα A 45 και CLA 45 για να γιορτάσει τα 55 χρόνια της AMG. Τα συγκεκριμένα premium σπορ αυτοκίνητα θα είναι διαθέσιμα στην Edition 55 έκδοση και στις S εκδόσεις έχοντας ως βασικά χαρακτηριστικά τον μαύρο μεταλλικό χρωματισμό ή λευκό μεταλλικό χρωματισμό, τα παραδοσιακά γραφικά της AMG και τους μεγάλους τροχούς 19 ιντσών της φίρμας.

Mercedes

Τα A 45 και CLA 45 Edition 55 φέρουν το αεροδυναμικό πακέτο AMG με μεγαλύτερη διπλή μάσκα εμπρός, πίσω αεροτομή της AMG και διαχύτη, όλα βαμμένα σε μαύρο χρώμα. Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα γραφικά στα πλαϊνά των αυτοκινήτων τα οποία θυμίζουν ιστορικά μοντέλα της μάρκας, ενώ το λογότυπο υπάρχει και στο εσωτερικό «σκαλοπάτι» της πόρτας. Οι ζάντες είναι 19 ιντσών σε χρώμα του τιτανίου οι οποίες στο κέντρο έχουν το λογότυπο Edition 55.

Mercedes

Στο εσωτερικό βρίσκουμε καθίσματα της AMG σε κόκκινο και μαύρο δέρμα, ενώ το τιμόνι είναι από μικροίνες DINAMICA και αυτό με το λογότυπο Edition 55. Highlight στο εσωτερικό είναι το θρυλικό μαύρο ρολόι της AMG, το οποίο συνοδεύεται από κορυφαίας ποιότητας υλικά στο ταμπλό και τα πλαϊνά στις πόρτες. Το Α45 S όπως και το CLA 45 S της AMG είναι εξοπλισμένα με έναν δίλιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα ο οποίος αποδίδει 421 ίππους και 500Nm ροπής.

Οι ειδικές εκδόσεις AMG Edition 55 θα είναι διαθέσιμες προς παραγγελία μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022. Το πακέτο αναβάθμισης Edition 55 κοστίζει 14.280 ευρώ, ενώ για την έκδοση S είναι στα 12.614 ευρώ.

Mercedes

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!