Συνεργασία Kosmocar και Silence στον τομέα της μικροκινητικότητας

Κώστας Παστρίμας
Συνεργασία Kosmocar και Silence στον τομέα της μικροκινητικότητας
Μέσα από τα καταστήματα της Kosmoride μπορεί πλέον να αποκτήσει κανείς τα προϊόντα μετακίνησης της Silence.

Μια πολύ σημαντική συνεργασία ανακοίνωσε η Kosmocar, επίσημος εισαγωγές των Volkswagen, Audi, Skoda, Bentley και Ducati στην Ελλάδα. Η εταιρεία ξεκίνησε αποκλειστική συνεργασία με την Silence, την ισπανική φίρμα με προϊόντα μετακίνησης υψηλής τεχνολογίας. Από τις αρχές Μαΐου τα οχήματα της Silence θα μπορεί να τα βρει κανείς στο δίκτυο καταστημάτων της Kosmoride, η οποία ειδικεύεται σε ποδήλατα, ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια.

Silence

Το σημαντικότερο και πιο δημοφιλές μοντέλο της Silence είναι το ηλεκτρικό scooter S01 το οποίο έχει πολύ δυνατές επιδόσεις (110Km/h τελική ταχύτητα) και εξαιρετική αυτονομία. Είναι ουσιαστικά το ίδιο scooter με το Seat MO eScooter 125 το οποίο έχει αποδείξει ότι είναι από τα καλύτερα ηλεκτρικά scooter που υπάρχουν στην αγορά. Στην γκάμα της Silence μπορεί να βρει κανείς μικρότερα scooter με τελική ταχύτητα 45Km/h, όπως και ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης (nanocar). Τα scooter της Silence έχουν αποσπώμενες μπαταρίες για εύκολη φόρτιση, είτε στο σπίτι, είτε απευθείας πάνω στο δίκυκλο, με τους χρόνους να περιορίζονται στις πέντε ώρες.

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης της Silence, είναι ένα διθέσιο όχημα με μήκος κάτω από 2,3 μέτρα για απόλυτη ευελιξία. Η αυτονομία του φτάνει σχεδόν τα 150 χιλιόμετρα, η μέγιστη ταχύτητα τα 90 χλμ./ώρα ενώ το κλείδωμα-ξεκλείδωμα γίνεται χωρίς κλειδί μέσω εφαρμογής στο smartphone. Το nanocar της Silence θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από την Kosmoride μέσα στο 2022.

Silence

Ο κ. Στήβεν Σίρτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Kosmocar, δήλωσε σχετικά: «Η Kosmocar έχει μία φιλόδοξη στρατηγική όσον αφορά στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης και της μικροκινητικότητας στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να είμαστε σημείο αναφοράς στη χώρα μας, τόσο στο επιχειρείν όσο και στην εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη, με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Η συνεργασία με τη Silence αποδεικνύει με τον πλέον έμπρακτο τρόπο τη δέσμευση που έχουμε στην Kosmocar να δώσουμε σάρκα και οστά στο όραμα μας για ένα μέλλον στο οποίο η ηλεκτροκίνηση στη χώρα μας να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει σε όλα τα επίπεδα μετακίνησης».

Οι τιμές των scooters Silence ξεκινούν από τις 3.990€, ενώ παράλληλα μπορούν να τύχουν επιδότησης μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», για ποσοστό 30% της αξίας τους και μέχρι του ποσού των 3.000€. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά τα scooters της Silence από τις 16 Μαΐου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι. Τα προϊόντα της Silence μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο καταστημάτων της Kosmoride.

Silence

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!