Husqvarna: Φρεσκάρισμα στα enduro του 2023 (vid)

Husqvarna: Φρεσκάρισμα στα enduro του 2023 (vid)
Με σύγχρονη τεχνολογία και κορυφαία περιφερειακά η Husqvarna προσφέρει επτά νέα μοντέλα enduro για το 2023.

Είδαμε πριν από μερικές εβδομάδες την GasGas να παρουσιάζει τα νέα της μοντέλα για το 2023, το ίδιο συνέβη για την KTM πριν μερικές ημέρες. Πλέον ήρθε η σειρά της τρίτης εταιρείας του Ομίλου Pierer να παρουσιάσει την χωμάτινη γκάμα enduro του 2023 με τα νέα Husqvarna να ξεχειλίζουν από τεχνολογία και αγωνιστικό DNA.

Η Σουηδική μάρκα για το 2023 παρουσίασε επτά νέα μοντέλα με τρία δίχρονα και τέσσερα τετράχρονα. Τα δίχρονα στην γκάμα της εταιρείας είναι τα TE 150, TE 250 και TE 300, ενώ στα τετράχρονα έχουμε τα FE 250, FE 350, FE 450 και FE 501. Στα μοντέλα με τετράχρονους κινητήρες η Husqvarna έχει τοποθετήσει ψεκασμό ο οποίος διαθέτει δύο χαρτογραφήσεις και σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, ενώ στα μοντέλα με δίχρονους κινητήρες συναντάμε δύο επιλογές στην καμπύλη ροπής και αυτόματο σύστημα ρύθμισης του μείγματος.

Husqvarna

Σημαντική δουλειά έχει γίνει στο πλαίσιο το οποίο εκτός από την οδηγική συμπεριφορά, βελτιώνει και την εργονομία. Καινούριο είναι το υποπλαίσιο από ανθρακονήματα το οποίο ζυγίζει λίγο περισσότερο από ένα κιλό, ενώ οι αναρτήσεις είναι της WP. Το ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός είναι WP XPLOR 48mm, ενώ το αμορτισέρ πίσω έχει διαδρομή 300mm WP XACT και προέρχεται από τα motocross μοντέλα. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι της Pankl Racing και τα ελαστικά που έχει επιλέξει η Husqvarna είναι της Michelin.

Husqvarna

Ξεχωριστή θέση στην γκάμα της εταιρείας έχει το FE 350 το οποίο κατάκτησε τον τίτλο στο FIM SuperEnduro World Championship με αναβάτη τον Μπίλι Μπόλτ. Η μοτοσικλέτα είναι διαθέσιμη με μικρές αλλαγές σε σχέση με την αγωνιστική δείχνοντας το υψηλού επιπέδου τεχνικό επίπεδο των μοτοσικλετών παραγωγής.

Η παρουσίαση των νέων μοντέλων Husqvarna.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!