Όλα τα αστέρια της Aprilia στο Μιζάνο

Όλα τα αστέρια της Aprilia στο Μιζάνο
Περισσότεροι από 10.000 φίλοι της μάρκας από το Νοάλε συνάντησαν τα ινδάλματά τους στην πίστα του Μιζάνο.

Μεγάλη επιτυχία είχε η διοργάνωση Aprilia All Stars 2022 η οποία πραγματοποιήθηκε στην πίστα του Μιζάνο στην Ιταλία. Χιλιάδες φίλοι της ιταλικής μάρκας επισκέφτηκαν την πίστα για να γνωρίσουν από κοντά τους αναβάτες αγώνων της Aprilia, ενώ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και όλα τα νέα μοντέλα της μάρκας σε ένα αξέχαστο event.

Στην πίστα βρέθηκαν οι αναβάτες MotoGP της Aprilia, Μάβερικ Βινιάλες, Αλέις Εσπαργαρό και Λορένζο Σαβαντόρι οι οποίοι καλωσόρισαν τους θαυμαστές και συζήτησαν μαζί τους. Μαζί με τους ενεργούς αναβάτες, στην πίστα έδωσαν το παρόν και παλαιοί θρύλοι της μάρκας όπως ο Μάξ Μπιάτζι, ο Ρομπέρτο Λοκατέλι, ο Λόρις Καπιρόσι, ο Άλεξ Γκραμίνι, ο Ματία Πασίνι και ο Αντρέα Ιαννόνε.

aprilia

Οι αναβάτες-θρύλοι της Aprilia δεν έχασαν την ευκαιρία να βγουν και εκείνοι στην πίστα έχοντας στη διάθεσή τους τις εντυπωσιακές superbike RSV4, αλλά και κορυφαία δίχρονα μοντέλα της δεκαετίας του 1990 όπως τη δίχρονη RS250W και RS125. Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης ήταν η εμφάνιση στην πίστα της αγωνιστική RS-GP του MotoGP την οποία οδήγησαν οι Αλέις Εσπαργκαρό και Μάβερικ Βινιάλες.

aprilia

Εκτός από τους θρυλικούς αγωνιζόμενους και τα test rides των νέων μοντέλων, η Aprilia είχε ετοιμάσει και ένα πολύ εορταστικό πρόγραμμα με μουσική από παραγωγούς ραδιοφώνου και τον διάσημο DJ Albertino. Μάλιστα στο τέλος της ημέρας υπήρχε ένα βραβείο έκπληξη για έναν τυχερό που έφυγε από το Μιζάνο με ένα Aprilia Tuono 660.

aprilia

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!