Ανώτερο επίπεδο εξυπηρέτησης για το Ford E-Transit

Ανώτερο επίπεδο εξυπηρέτησης για το Ford E-Transit

Ανώτερο επίπεδο εξυπηρέτησης για το Ford E-Transit
Η Ford Pro προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού, φόρτισης, συντήρησης και χρηματοδότησης για το E-Transit.

Το Ford E-Transit είναι το best-seller ηλεκτρικό φορτηγό μεταφορών έχοντας κατακτήσει τους επαγγελματίες με την κορυφαία αυτονομία, την ισχύ και τον μειωμένο χρόνο φόρτισης που διαθέτει. Πλέον η Ford ανεβάζει ακόμα ψηλότερα το επίπεδο παροχών στους πελάτες της με δυνατό πακέτο βασικού εξοπλισμού στο ηλεκτρικό E-Transit στα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, στην υποστήριξη φόρτισης και στην βελτιστοποίηση της απόδοσης.

Το E-Transit προσφέρει σε κάθε πελάτη ολοκληρωμένες στάνταρ προδιαγραφές και προηγμένες τεχνολογίες που θα καταστήσουν τον εξηλεκτρισμό των στόλων ευκολότερο και πιο επωφελή από ποτέ. Το όχημα παρέχει ανταγωνιστική αυτονομία έως και 317 χιλιομέτρων, ενώ ο ισχυρός ηλεκτροκινητήρας έχει απόδοση 135kW και 430Nm ροπής. Το ωφέλιμο φορτίο είναι μέχρι 1.758 κιλά για το van μοντέλο, ενώ η πλήρης γκάμα περιλαμβάνει συνολικά 25 παραλλαγές, double-cab-in-van και chassis cab με πολλαπλά μήκη και ύψη οροφής, καθώς και μικτά βάρη από 3,5 μέχρι 4,25 τόνους.

Ford

Μια από τις σημαντικότερες λειτουργίες του E-Transit είναι το ProPower Onboard της Ford, που παρέχει ισχύ έως 2,3kW στο χώρο της καμπίνας και στην περιοχή φόρτωσης για την τροφοδοσία μετατροπών και εξοπλισμού εν ώρα εργασίας. Το E-Transit εισάγει επίσης το σύστημα επικοινωνίας και πληροφοριών SYNC 4, που προσφέρει διπλάσια υπολογιστική ισχύ από το SYNC 3 και ελέγχεται μέσω μιας ανθεκτικής οθόνης αφής 12 ιντσών. Όλα τα E-Transit διαθέτουν ένα στάνταρ μόντεμ FordPass Connect 7 που επιτρέπει τη συνεχή συνδεσιμότητα με το σύστημα Ford Pro και ενημερώσεις λογισμικού Ford Power-Up για πρόσθετες λειτουργίες και οφέλη.

Ford

Ο Γενικός Διευθυντής της Ford Pro Ευρωπης, Χάνς Σεπ, δήλωσε: «Το E-Transit είναι ένα τεράστιο άλμα για τους διαχειριστές επαγγελματικών οχημάτων. Το αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, οι ασυμβίβαστες ικανότητες και το ολοκληρωμένο οικοσύστημα υποστήριξης Ford Pro θα εκσυγχρονίσουν τις επιχειρήσεις των πελατών και θα αυξήσουν την παραγωγικότητά τους κατά τη μετάβαση σε πλήρως ηλεκτρικούς στόλους. Με μία τιμολόγηση σχεδιασμένη για να καταρρίψει κάθε δισταγμό, το E-Transit είναι μία πραγματικά συναρπαστική
πρόταση για τις Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις»
.

Το E-Transit έχει ήδη κερδίσει ένα Χρυσό Βραβείο από την ανεξάρτητη αρχή ασφάλειας οχημάτων Euro NCAP για την ολοκληρωμένη σουίτα συστημάτων υποστήριξης οδηγού την οποία διαθέτει. Οι διαθέσιμες τεχνολογίες περιλαμβάνουν: Pre Collision Assist με Pedestrian Detection, Intelligent Adaptive Cruise Control με Traffic Sign Recognition, Blind Spot Information System με Lane Change Warning & Aid, Lane Departure Warning, Lane-Keeping Aid και Junction Assist.

Ford

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!