Η Yamaha στο πλευρό των Grand Cycling Tours (vid)

Η Yamaha στο πλευρό των Grand Cycling Tours (vid)
Για ακόμα τρία χρόνια η Yamaha θα προμηθεύει τις μοτοσικλέτες της στους κορυφαίους ποδηλατικούς γύρους της Ευρώπης.

Η Yamaha από το 2019 είναι ο Επίσημος Συνεργάτης Μοτοσικλετών στους μεγαλύτερους αγώνες ποδηλασίας της Ευρώπης και όπως ανακοίνωσε η ιαπωνική φίρμα θα συνεχίσει τη συνεργασία της με την ομοσπονδία ποδηλασίας για τα επόμενα τρία χρόνια. Η Yamaha θα συνεχίσει να προσφέρει τα μοντέλα της στις πιο διάσημες εκδηλώσεις υποστηρίζοντας την ιατρική βοήθεια, την επικοινωνία, τη διαχείριση, την καθοδήγηση, τη μεταφορά αφεψημάτων και την αλλαγή τροχών.

Yamaha

Τα μοντέλα της Yamaha που θα είναι διαθέσιμα στους αναβάτες είναι τα Tracer 9 και Tracer 7, όπως και το πολύ πρωτοποριακό Niken, το μοναδικό Sport Touring μοντέλο με τρεις τροχούς. Ένα νέο λογότυπο έχει σχεδιαστεί για να γιορτάσει τη συνεχιζόμενη θέση της Yamaha ως Επίσημος Συνεργάτης μοτοσυκλετών των Grand Cycling Tours το οποίο συνδυάζει στοιχεία της ποδηλασίας και της μοτοσικλέτας.

Οι μεγάλοι Ποδηλατικοί Γύροι που θα στηρίξει και το 2022 η Yamaha είναι το Giro d'Italia το οποίο πραγματοποιείται 6-29 Μαΐου με εκκίνηση στη Βουδαπέστη, το Tour de France στις 7-24 Ιουλίου με εκκίνηση στην Κοπεγχάγη και το Vuelta a Espana στις 19/8-11/9 με εκκίνηση στην Ουτρέχτη.

Yamaha

Η Shimano θα χρησιμοποιήσει τα μοντέλα Tracer 7 GT και Tracer 9 GT για να παρέχει υποστήριξη κατά τη διάρκεια πολλών Ευρωπαϊκών αγώνων και κάθε μοτοσυκλέτα Yamaha θα είναι βαμμένη στο μπλε χρώμα της Ιαπωνικής εταιρείας. Επίσης, η Yamaha ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία μεταξύ της Yamaha Motor Benelux και της Βελγικής Ποδηλατικής Ομοσπονδίας. Μέσω αυτής της συνεργασίας το Niken GT θα χρησιμοποιηθεί σε 120 αγώνες σε όλο το Βέλγιο.

Το ντοκιμαντέρ για το Tour de France.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!