Formula 1, Μαϊάμι: Το κράνος του Λάντο Νόρις είναι μια ωδή στην πορτοκαλί μπάλα

Formula 1, Μαϊάμι: Το κράνος του Λάντο Νόρις είναι μια ωδή στην πορτοκαλί μπάλα
Με αφορμή τον πρώτο αγώνα της F1 στο Μαϊάμι, ο Λάντο Νόρις το έριξε στο… μπάσκετ και έβαψε ανάλογα το κράνος του.

Οι οδηγοί της Formula 1 συνηθίζουν να επιλέγουν ορισμένους αγώνες ώστε να παρουσιάσουν κράνη με ειδικό σχεδιασμό και χρωματισμό. Συνήθως αυτό γίνεται σε Grand Prix όπως αυτό του Μονακό, των ΗΠΑ ή σε περιπτώσεις όπου οι οδηγοί τρέχουν στην πατρίδα τους ή σημειώνουν κάποιο ιδιαίτερο ρεκόρ. Όταν ακόμα οδηγούσε για τη Red Bull Racing, o Σεμπάστιαν Φέτελ επέλεγε να τρέξει με διαφορετικό κράνος σε κάθε αγώνα.

Αυτό το τριήμερο 6-8 Μαΐου, η Formula 1 θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Μαϊάμι. Το πολυαναμενόμενο Grand Prix είναι ύψιστης σημασίας για το σπορ και τις ομάδες, καθώς πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, όλη την εβδομάδα πραγματοποιούν διάφορες εμπορικές δραστηριότητες. Ο οδηγός της McLaren, Λάντο Νόρις, επέλεξε να έχει ένα πολύ διαφορετικό χρωματισμό κράνους σε σχέση με αυτό που αγωνίζεται μέχρι τώρα. Για το Grand Prix Μαϊάμι, το κράνος του Βρετανού θα είναι στα χρώματα μπάλας μπάσκετ, κάτι που αναμένεται να κερδίσει αρκετούς οπαδούς.

H ομάδα του NBA, Μαϊάμι Χιτ, βρίσκεται στα ημιτελικά των playoffs της ανατολικής περιφέρειας και προηγείται 2-0 των Φιλαδέλφια 76ers.

Λάντο Νόρις

Το πορτοκαλί αναμένεται να ταιριάξει με το χρώμα της MCL36 που σταδιακά αποδεικνύεται ένα πολύ ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Η εμφάνιση στο Μπαχρέιν ήταν εφιαλτική αλλά στη συνέχεια η εικόνα της ομάδας βελτιώθηκε, για να φτάσει στην Ίμολα να ανέβει στο βάθρο με τον Βρετανό οδηγό.

Ακολουθήστε όλη τη δράση του αγωνιστικού τριημέρου του Grand Prix Μαϊάμι στο gMotion by Gazzetta με LIVE στις κατατακτήριες και στον αγώνα. Μπορείτε να δείτε εδώ έναν γύρο στη διαδρομή πριν τα μονοθέσια πατήσουν πίστα στο Miami International Autodrome.

Φωτογραφίες: McLaren F1

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!