Η BMW στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών

Η BMW στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών

Η BMW στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών
Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της BMW θα έχουν την τιμητική τους στην κορυφαία γιορτή της μεγάλης οθόνης.

Η BMW είναι από τις εταιρείες που έχει πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον κινηματογράφο καθώς περισσότερα από 30.000 φορές έχουν εμφανιστεί μοντέλα της στη μεγάλη οθόνη. Οι εμφανίσεις μοντέλων όπως BMW Σειράς 7 και Σειράς 5 σε ντοκιμαντέρ και κατασκοπευτικά θρίλερ, όπως το Mission Imposible ήταν αξέχαστες, ενώ μόλις πέρυσι το BMW iX έκανε την εμφάνισή της σε διαφημιστικό βίντεο παρέα με διάσημα αστέρια του Χόλιγουντ.

Η Γερμανική μάρκα είναι έτοιμη να συνεχίσει αυτήν την παράδοση καθώς θα συνεργαστεί με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Το 75ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών θα λάβει χώρα το διάστημα 17-28 Μαΐου 2022, η BMW θα παρέχει τον επίσημο στόλο με 163 ηλεκτροκίνητα οχήματα. Διεθνείς προσκεκλημένοι και εξέχουσες προσωπικότητες έχουν μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον εκτεταμένο στόλο των πολυτελών ηλεκτρικών οχημάτων της μάρκας. Το BMW Group θα είναι υπεύθυνο για τις μεταφορές μεταξύ του αεροδρομίου, διαφόρων τοποθεσιών εκδηλώσεων και ξενοδοχείων με ποικίλα μοντέλα όπως η BMW iX, η BMW i4 και η BMW iX3.

BMW

Ο Γένς Θίεμερ Ανώτερος Αντιπρόεδρος Πελατών & Μάρκας της BMW AG, σχολίασε: «Το φεστιβάλ κινηματογράφου και η BMW i7 με τη μεγάλη πανοραμική οθόνη είναι ο τέλειος συνδυασμός και αλληλοσυμπληρώνονται, κυρίως καθώς η δέσμευσή μας στη βιομηχανία κινηματογράφου έχει μακρά παράδοση.Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου είναι επίσης μία σημαντική πλατφόρμα για εμάς επειδή το target group μας βρίσκεται ακριβώς εδώ τώρα. Και επιθυμούμε πολύ να φέρουμε περισσότερη βιωσιμότητα και πολυτέλεια στο φεστιβάλ μέσω του ηλεκτρικού στόλου μας».

BMW

Η ιδιαίτερη σχέση της BMW με τον κινηματογράφο επιβεβαιώνεται και μέσω της νέας BMW i7 η οποία διαθέτει το σύστημα Theatre Screen. Οι επιβάτες στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου έχουν στη διάθεσή τους μια πανοραμική οθόνη 31,3 ιντσών σε διάταξη 32:9 με ανάλυση 8Κ που εκτείνεται από την επένδυση της οροφής και μετατρέπει τη δεύτερη σειρά καθισμάτων σε μία αποκλειστική κινηματογραφική αίθουσα. Μάλιστα η BMW έχει ετοιμάσει και υπηρεσία video streaming και κινηματογραφικό πρόγραμμα για να απολαμβάνουν οι επιβάτες την ψυχαγωγία του μέλλοντος.

BMW

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!