KTM: Τα νέα enduro του 2023

KTM: Τα νέα enduro του 2023
Παρουσιάστηκε η νέα εντυπωσιακή γκάμα enduro της KTM για το 2023 με δίχρονα και τετράχρονα μοντέλα.

Η KTM έχοντας κυριαρχήσει στον κόσμο του off-road τις τελευταίες δεκαετίες συνεχώς πιέζει τα όρια ακόμα πιο ψηλά στα νέα της μοντέλα. Η Αυστριακή φίρμα παρουσίασε τα νέα μοντέλα enduro του 2023 με έμφαση στην τεχνολογία και τις επιδόσεις με επιρροές από το πολύ επιτυχημένο αγωνιστικό τμήμα της εταιρείας.

Στην γκάμα του 2023 η KTM έχει να παρουσιάσει δίχρονα και τετράχρονα μοντέλα από το 150 EXC μέχρι το 500 EXC-F για να ταιριάξει στις ανάγκες όλων των αναβατών. Τα νέα μοντέλα έχουν ένα χαρακτηριστικό χρωματισμό ο οποίος έχει έμπνευση από τα μοντέλα της δεκαετίας του 1990. Το λευκό αναμιγνύεται με το πορτοκαλί και το μοβ δημιουργώντας έναν έντονο χαρακτήρα στις μοτοσικλέτες της νέας χρονιάς. Το πλαίσιο χωροδικτύωμα είναι σε όλα τα μοντέλα βαμμένο πορτοκαλί ενισχύοντας το αγωνιστικό πνεύμα των enduro.

KTM

Στα μοντέλα με δίχρονο κινητήρα δεσπόζουν οι αποδοτικοί κινητήρες με το πρωτοποριακό σύστημα ψεκασμού TPI. Το σύστημα Transfer Port Injection, όπως το ονομάζει η KTM, προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε όλο το φάσμα των στροφών η οποία συνδυάζεται με ομαλή απόκριση στο γκάζι και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Όσο για τα τετράχρονα, η KTM έχει να επιδείξει τα 250 EXC-F, 350 EXC-F, 450 EXC-F και 500 EXC-F. Όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με κινητήρες αγωνιστικής τεχνολογίας από την εμπειρία της KTM στις πίστες των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων.

KTM

Μαζί με τα EXC στην γκάμα του 2023 θα βρει κανείς και την ειδική έκδοση Six Days. Πρόκειται για ένα κορυφαίο μοντέλο αφιερωμένο στο FIM International Six Days Enduro του 2022 το οποίο θα γίνει στη Γαλλία. Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με πολλά αγωνιστικά εξαρτήματα και ιδιαίτερα αξεσουάρ που το κάνουν μοναδικό σε συμπεριφορά και επιδόσεις. Όλα τα μοντέλα του 2023 είναι εξοπλισμένα με αναρτήσεις WP XPLOR, με το μοναδικό αμορτισέρ PDS της WP το οποίο προσφέρει χαμηλό κόστος συντήρησης και εκπληκτική απόδοση σε βράχους και πέτρες.

Την γκάμα των enduro μοντέλων της KTM για το 2023 συνοδεύουν πολλά γνήσια αξεσουάρ PowerParts και γνήσια είδη ρουχισμού Power Wear.

KTM

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!