Alfa Romeo Tonale: Αυτή είναι η τιμή της στην Ελλάδα

Alfa Romeo Tonale: Αυτή είναι η τιμή της στην Ελλάδα

Alfa Romeo Tonale: Αυτή είναι η τιμή της στην Ελλάδα
Το λανσάρισμα του υβριδικού compact SUV γίνεται με την πλούσια έκδοση Edizione Speciale.

Η ώρα για την άφιξη της Tonale στη χώρα μας πλησιάζει και η ελληνική αντιπροσωπεία της Alfa Romeo ανακοίνωσε την έναρξη παραγγελιών για το πολυτελές compact SUV. Η έναρξη διάθεσης της Tonale γίνεται με την Edizione Speciale, μία έκδοση με πλούσιο εξοπλισμό στους τομείς της ασφάλειας και της συνδεσιμότητας, αλλά και λεπτομέρειες που τονίζουν το σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Η μήκους 4,53 μέτρων Tonale εφοδιάζεται με τον τετρακύλινδρο 1.5 βενζίνης, ο οποίος αποδίδει 130 ίππους και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Χάρη στην υβριδική τεχνολογία 48V και τον ηλεκτροκινητήρα 20 ίππων, η Tonale μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για μικρές αποστάσεις. H μεικτή κατανάλωση είναι 5,9 λίτρα ανά 100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 ανέρχονται σε 135 γρ/χλμ.

Όπως ανακοινώθηκε, η Alfa Romeo Tonale είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα μέσω της χρηματοδότησης της FCA Bank και του προγράμματος “Drive Now”, με μηνιαία δόση από 274 ευρώ. Καλύπτεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας. Εναλλακτικά, μπορεί να αποκτηθεί τοις μετρητοίς, με την αρχική τιμή – σύμφωνα με πληροφορίες – να μην ξεπερνά τις 38.000 ευρώ.

Alfa Romeo Tonale

Η γκάμα της Tonale θα είναι διαθέσιμη σε τέσσερις εκδόσεις με πλήρη εξοπλισμό και ξεχωριστό χαρακτήρα. Η έκδοση Super που δίνει τη δυνατότητα αναβάθμισης στην έκδοση Sprint με σπορ αναφορές και η έκδοση Ti που δίνει τη δυνατότητα αναβάθμισης στην έκδοση Veloce όπου εκφράζεται το απόλυτο επίπεδο απόδοσης και σπορ χαρακτήρα της Tonale. Τέλος κατά τη διάρκεια του λανσαρίσματος διαθέσιμη θα είναι και η ειδική έκδοση “EDIZIONE SPECIALE”, η οποία θα εφοδιάζεται, τόσο με τον κινητήρα των 130, όσο και με εκείνον των 160 ίππων.

Στον εξοπλισμό της Tonale Edizione Speciale περιλαμβάνονται ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, ρυθμιζόμενοι προβολείς Matrix Full LED, αλουμινένια paddles πίσω από το τιμόνι, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα για το χώρο αποσκευών, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 10,25”, χάρτες πλοήγησης, συνδεσιμότητα με Apple CarPlay / Android Auto, ασύρματη φόρτιση κινητού, σπορ δερμάτινο τιμόνι, ρυθμιζόμενο Cruise Control, κάμερα οπισθοπορείας και αναγνώριση των πινακίδων κυκλοφορίας.

Τον Ιούνιο αναμένεται να ανοίξει το βιβλίο παραγγελιών για την Tonale με το πιο ισχυρό υβριδικό 1.5, 160 ίππων. Στην κορυφή της γκάμας θα τοποθετηθεί η τετρακίνητη Q4, με plug-in υβριδική τεχνολογία.

Μάθετε τα πάντα για την Alfa Romeo Tonale με ένα κλικ εδώ.

Alfa Romeo Tonale

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!