Στο πρωτάθλημα Ιταλίας CIV ο Παναγιώτης Κολλάρος

Στο πρωτάθλημα Ιταλίας CIV ο Παναγιώτης Κολλάρος
Ένας 11χρονος Έλληνας αναβάτης θα αγωνιστεί στο Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV το 2022.

Ο Παναγιώτης Κολλάρος είναι ακόμα ένας νεαρός αναβάτης που κάνει το μεγάλο βήμα στο εξωτερικό. Ο 11χρονος αναβάτης θα αγωνιστεί στο Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV Junior στην κατηγορία Trofeo Prime Pieghe με μοτοσικλέτες Ohvale 110cc, στην οποία αγωνίζονται παιδιά ηλικίας 9 -12 χρόνων, τα οποία δεν έχουν αγωνιστική εμπειρία. Οι αγώνες της κατηγορία θα πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του πρωταθλήματος CIV Junior.

Γεννημένος στην Αθήνα στις 6 Αυγούστου του 2010, ξεκίνησε με την πρώτη επαφή του με μοτοσικλέτα στην ηλικία των 5 χρόνων και την επόμενη χρονιά μπήκε στην Yamaha Junior Academy Riding School με προπονητή τον Θανάση Χούντρα. Το 2021 ο Κολλάρος έκανε έκτακτη (wildcard) συμμετοχή στον τελευταίο αγώνα του Coppa Italia στην πίστα της Pomposa στην Ιταλία και πήρε το βάπτισμα του πυρός.

Yamaha

Ο Θανάσης Χούντρας, προπονητής του Κολλάρου, δήλωσε: «Ο Παναγιώτης είναι ένα παιδί με σπάνια πειθαρχία και θέληση για αυτό που κάνει, στοιχεία απαραίτητα για όποιον θέλει να προχωρήσει σε αυτό που αγαπάει. Η προσαρμογή του σε νέα πράγματα είναι εντυπωσιακή και εάν βρει κίνητρο η βελτίωσή του δεν έχει τέλος. Επειδή δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει αγωνιστικό περιβάλλον για τα νέα παιδιά, πήραμε την απόφαση με τον πατέρα του να τον καθοδηγήσουμε να ανοίξει τα φτερά του, σε αγώνες του εξωτερικού. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες του Παναγιώτη καθώς έχω δει ότι έχει τη στόφα του οδηγού Αγώνων».

Η ομάδα προσβλέπει σε κάτι καλό στον 1ο Αγώνα του CIV Junior, που θα γίνει στις 04 - 05 Ιουνίου.

Yamaha

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!