H Ford Mustang Mach-E GT αναβαθμίζεται

H Ford Mustang Mach-E GT αναβαθμίζεται

H Ford Mustang Mach-E GT αναβαθμίζεται
Έπειτα από ένα χρόνο στην ευρωπαϊκή αγορά, η αμιγώς ηλεκτρική Mustang διαθέτει πλέον νέα χαρακτηριστικά που προσδίδουν επιπλέον χαρακτήρα στο μοντέλο της αμερικανικής φίρμας.

Η μετατροπή της Mustang σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο ήταν ένα ρίσκο που βγήκε στη Ford, καθώς έχοντας συμπληρώσει ένα χρόνο κυκλοφορίας, γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Η αμερικανική φίρμα προσφέρει πλέον το μοντέλο με νέα χαρακτηριστικά που βελτιώνουν τη συνολική εμπειρία και το τι προσφέρει στον οδηγό.

Το πρώτο καινούργιο χαρακτηριστικό είναι η αύξηση ικανότητας ρυμουλκησης στα 1.000 κιλά, χάρη στα νέα φρένα της Ford. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη για τα μοντέλα Extended Range τόσο στην έκδοση με κίνηση στους πίσω τροχούς όσο και στην τετρακίνητη έκδοση. Πλέον ο κάθε ιδιοκτήτης μπορεί να ρυμουλκήσει ένα μικρό ή μεσαίο πολυεστερικό σκάφος.

Ford Mustang Mach-E

Η Mustang Mach-E έχει επίσης αναβαθμιστεί για μείωση του χρόνου φόρτισης μεταξύ 80-90% της χωρητικότητας της μπαταρίας από 52 λεπτά σε 15 λεπτά, ενώ μια επαναβαθμονόμηση της λειτουργίας οδήγησης με ένα πεντάλ (one-pedal driving) προσφέρει τώρα μία πιο ομαλή συμπεριφορά στις χαμηλότερες ταχύτητες που συνδυάζεται με βελτιώσεις στην οδηγική άνεση.

Ford Mustang Mach-E

Ο γενικός διευθυντής εισαγωγών της Ford Ευρώπης, Τάις Βέλπερν, αναφέρθηκε στην αναβαθμισμένη Mustang Mach-E: «Η αναβάθμιση της ικανότητας ρυμούλκησης της Mustang Mach-E είναι μία από τις πολλές δωρεάν αναβαθμίσεις που συνεχίζουμε να πραγματοποιούμε σε hardware και software, ή μέσω έγκρισης τύπου, για να προσφέρουμε στους ιδιοκτήτες την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Η αυξημένη ικανότητα ρυμούλκησης ειδικότερα, δείχνει ξεκάθαρα την επιθυμία μας να ανταποκριθούμε στα αιτήματα των πελατών, αφού εξετάσαμε την προοπτική υλοποίησης μιας αύξησης και προσφέροντάς τους τελικά αυτό που ήθελαν».

Ford Mustang Mach-E

Ένα ενδιαφέρον στατιστικό που ανακοίνωσε η Ford είναι πως περίπου το 88% των πελατών του μοντέλου μέχρι σήμερα έχει προέλθει από άλλες μάρκες αυτοκινήτων. Περισσότερα σχετικά με το μοντέλο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!