Ένας ντράμερ σχεδιάζει το επόμενο Yamaha XSR 125 Free Spirit (vid)

Κώστας Παστρίμας
Ένας ντράμερ σχεδιάζει το επόμενο Yamaha XSR 125 Free Spirit (vid)
Από τη Γερμανία μας έρχεται το επόμενο XSR 125 Free Spirit του προγράμματος Faster Sons της Yamaha.

Η Γερμανία έχει σειρά να παρουσιάσει το δικό της Yamaha XSR 125 της καμπάνιας Free Spirit του Yard Build της Yamaha. Έχοντας δει πολλά ενδιαφέροντα σχέδια από διάφορες χώρες της Ευρώπης, ανάμεσά τους και το XSR του δικού μας Νικόλα Πλυτά με τη βοήθεια της Μοτοδυναμικής, σειρά είχε ένας ντράμερ από το Αμβούργο να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Ο Μάρκους Όνκελ Λίνγκνερ είναι δημοφιλής μουσικός έχοντας ιδιαίτερη σχέση με τα τύμπανα. Ο ντράμερ από τη Γερμανία έχει σπουδάσει στο Αμβούργο και έχει παίξει σε μπάντες με πολλά διαφορετικά ακούσματα όπως Death Metal, Pop, Techno και Hip Hop. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο συγκρότημα Ohgbooten, ενώ συνεργάζεται με τον τραγουδιστή Τίμ Μπένζκο και το αστέρι της Hip Hop, Alligatoah.

Yamaha XSR 125

Το Yamaha XSR 125 που δημιούργησε ο Όνκελ φέρει την αισθητική του σφραγίδα με έντονο το χρυσό χρώμα. Το συγκεκριμένο χρώμα είναι χαρακτηριστικό του καλλιτέχνη και έχει τοποθετηθεί στο ρεζερβουάρ της μοτοσικλέτας και στο εμπρός φτερό σε ματ απόχρωση. Ένα λογότυπο με την υπογραφή του Όνκελ έχει τοποθετηθεί στο ρεζερβουάρ και στη μικρή μάσκα πάνω από το στρογγυλό φωτιστικό σώμα LED.

Yamaha XSR 125

Ο ντράμερ ήθελε να βάλει στη μοτοσικλέτα και μια πιο προσωπική πινελιά που να αφορά τα αγαπημένα του τύμπανα. Κατασκεύασε λοιπόν, μαζί με τους μηχανικούς που το βοήθησαν, ένα πετάλι στο κεντρικό τύμπανο (μπότα) το οποίο έχει χαραγμένο το λογότυπο της Yamaha και τοποθετήθηκε στο πλαϊνό μέρος της μοτοσικλέτας. Μάλιστα από τη μία μεριά υπάρχει και μια μικρή αλυσίδα η οποία παίζει το ρόλο του γάντζου για να κρεμάει ο καλλιτέχνης το χρυσό καπέλο του.

Απολαύστε το δημιούργημα του Γερμανού ντράμερ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!