Η Cupra κάνει τη φόρτιση του Born παιχνιδάκι

Η Cupra κάνει τη φόρτιση του Born παιχνιδάκι

Η Cupra κάνει τη φόρτιση του Born παιχνιδάκι
Με μια νέα, ακόμα πιο εύκολη υπηρεσία, το Cupra Born φορτίζεται στο δίκτυο της IONITY.

Το αμιγώς ηλεκτρικό Cupra Born είναι από τα πλέον ενδιαφέροντα αυτοκίνητα της ισπανικής φίρμας έχοντας πολύ όμορφο και σύγχρονο σχεδιασμό ο οποίος συνδυάζεται με καλές επιδόσεις και ποιότητα. Η Cupra θέλοντας να κάνει ακόμα πιο απλή και εύκολη την φόρτιση του Born συνεργάστηκε με το δίκτυο φόρτισης της IONITY και της Aral/BP προκειμένου να κάνει ακόμα ένα βήμα εμπρός όσον αφορά την ευχρηστία των ηλεκτρικών οχημάτων.

cupra

Η Cupra λανσάρει λοιπόν την τεχνολογία Plug & Charge η οποία επαναπροσδιορίζει τον τρόπο φόρτισης του αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου της. Το σύστημα πλέον δεν απαιτεί από τον οδηγό να έχει το smartphone ή την κάρτα RFID για να φορτίσει το όχημα. Ο σταθμός φόρτισης είναι σε θέση να αναγνωρίσει το αυτοκίνητο μέσω ενός κρυπτογραφημένου προτύπου και να ξεκινήσει αυτόματα τη φόρτιση.

cupra

Ο Κάρλος Γκαλίντο, Global Head of Product Marketing της Cupra, δήλωσε: «Η Cupra κάνει τη φόρτιση του Cupra Born τόσο απλή και φυσική όπως η ίδια η οδήγηση του ηλεκτρικού σπορ αυτοκινήτου. Το Plug & Charge, για παράδειγμα, είναι μια απρόσκοπτη προσέγγιση στη φόρτιση και είναι πιο εναρμονισμένη με τον σημερινό κόσμο».

Οι οδηγοί του Cupra Born, χάρη στο συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο φόρτισης του Ομίλου Volkswagen, μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν περισσότερα από 310.000 δημόσια σημεία φόρτισης. Το δίκτυο περιλαμβάνει επίσης 10.000 ταχυφορτιστές άνω των 100kW σε περισσότερες από 3.000 τοποθεσίες.

cupra

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!