Επιστροφή εκδρομέων του Πάσχα: Ουρές από Κόρινθο έως Αγίους Θεοδώρους (χάρτες)

Επιστροφή εκδρομέων του Πάσχα: Ουρές από Κόρινθο έως Αγίους Θεοδώρους (χάρτες)
Στο ρεύμα εισόδου της Αθηνών-Κορίνθου εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα, με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα άρχισε να επιστρέφει στην Αθήνα ο κύριος όγκος των εκδρομέων που πέρασαν στην επαρχία την εορταστική περίοδο. Οι σημαντικότερες καθυστερήσεις σημειώνονται στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου και ειδικότερα στο τμήμα από την Κόρινθο έως τους Αγίους Θεοδώρους, όπου παρατηρείται ανάσχεση της κυκλοφορίας. Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα και στο τμήμα από τα Μέγαρα έως τη Νέα Πέραμο.

κίνηση στους δρόμους

Καλύτερη είναι συγκριτικά η κατάσταση στην Αθηνών – Λαμίας. Εκεί τα σημαντικότερα προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων σημειώνονται πριν τα διόδια των Αφιδνών, αλλά και πριν τα διόδια της Θήβας.

κίνηση στους δρόμους

Η Τροχαία υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων, στο ρεύμα εισόδου στα εθνικά οδικά δίκτυα της Αττικής, σήμερα Δευτέρα από τις 12 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ και αύριο Τρίτη, από τις 11 το πρωί έως τις 11 το βράδυ. Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για την κίνηση οχημάτων άμεσης ανάγκης για την αντιμετώπιση έκτακτων γεγονότων, περιστατικών ή άλλων αναγκών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!