Formula 1, Ίμολα: Η συγγνώμη του Βολφ στον Χάμιλτον (vid)

Formula 1, Ίμολα: Η συγγνώμη του Βολφ στον Χάμιλτον (vid)
Μετά το χειρότερο αγώνα του Χάμιλτον τα τελευταία χρόνια ο επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ, θέλησε να ζητήσει προσωπικά συγγνώμη για το μονοθέσιο που του έχουν δώσει φέτος.

Το Grand Prix Εμίλια-Ρομάνια είναι ένας αγώνας που θέλει σίγουρα η Mercedes-AMG να ξεχάσει. Για πρώτη φορά από το 2012 κανένας της μονοθέσιο δεν πέρασε στο Q3 στις κατατακτήριες, ενώ στον αγώνα της Κυριακής, μόνο ο Τζορτζ Ράσελ βαθμολογήθηκε. Ο Λιούις Χάμιλτον «κόλλησε» πίσω από ένα τρενάκι πολλών μονοθεσίων και σε συνδυασμό με μία πολύ αργή αλλαγή ελαστικών, ολοκλήρωσε τον αγώνα στη 13η θέση.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Βρετανός δέχθηκε γύρο από τον μεγάλο του αντίπαλο την περασμένη σεζόν, Μαξ Φερστάπεν που κέρδισε με άνεση τον αγώνα. Μετά το πέσιμο της καρό σημαίας, ο επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ, ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί προσωπικά στον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

«Λιούις, συγγνώμη για το μονοθέσιο που είχες να οδηγήσεις σήμερα. Ξέρω πως δεν οδηγείται. Δεν ήταν αυτό το αποτέλεσμα που αξίζουμε. Θα ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη κατάτασταση, όμως ήταν ένα κάκιστο αποτέλεσμα. Ήταν πολύ κακός αγώνας», είπε αρχικά ο Αυστριακός στον ασύρματο.

Λιούις Χάμιλτον

Ο Χάμιλτον με τη σειρά του απάντησε: «Ναι Τότο, μην ανησυχείς. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά».

Από τη μεριά του ο Βολφ συνέχισε θέλοντας να εμψυχώσει τον οδηγό του: «Θα το ξεπεράσουμε αυτό να ξέρεις».

Μετά και τον τέταρτο αγώνα στο 2022, ο Χάμιλτον έχει μαζέψει μόλις 28 βαθμούς και είναι στην 7η θέση στο πρωτάθλημα οδηγών. Η Mercedes ευελπιστεί να σώσει τη χρονιά της με τις αναβαθμίσεις που ετοιμάζει για τους επόμενους αγώνες ώστε να ξεκλειδώσει τις δυνατότητες της W13.

Φωτογραφίες: Mercedes-AMG

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!