Formula 1, Ίμολα: Ο γύρος που χάρισε την pole στον Φερστάπεν (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1, Ίμολα: Ο γύρος που χάρισε την pole στον Φερστάπεν (vid)
On-board video του γύρου στη βρεγμένη πίστα F1 της Ίμολα, φαίνεται πως σηκώνει το πόδι από το γκάζι στις κίτρινες σημαίες.

O Μαξ Φερστάπεν πανηγύρισε στο Grand Prix Εμίλια-Ρομάνια την πρώτη φετινή και συνολικά 14η pole position της καριέρας του στον μαγικό κόσμο της Formula 1. Μία pole που αφορά στον Αγώνα Σπριντ του Σαββάτου, μιας και στη θρυλική Ίμολα έχουμε και πρώτη φορά φέτος τη συγκεκριμένη δομή στο αγωνιστικό τριήμερο.

Ο οδηγός της Red Bull Racing σημείωσε την καλύτερη επίδοση στη δεύτερη προσπάθειά του στο Q3. Με την κατάσταση της πίστας να βελτιώνεται συνεχώς, ο 24χρονος που στην πρώτη προσπάθεια ήταν 0.020sec πίσω από τον Σαρλ Λεκλέρ, βρήκε οκτώ δέκατα (!) και σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1.27.999.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλη την προσπάθεια του παγκόσμιου πρωταθλητή, από την κάμερα που βρίσκεται πάνω στην RB18. Μάλιστα, στο 1.22 του video, είναι σαφές και οπτικά αλλά (κυρίως) ηχητικά, πως ο Φερστάπεν σηκώνει το πόδι από το γκάζι στο σημείο που υπήρχαν κίτρινες σημαίες λόγω του προβλήματος στην Alfa Romeo του Βάλτερι Μπότας.

Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση για το gMotion by Gazzetta, με Formula 1, MotoGP και WRC. Μάλιστα, θα έχουμε κανονικά LIVE για τις επίσημες διαδικασίες του αγώνα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

- Το Μ. Σάββατο στις 17:00 για τον αγώνα Sprint
- Την Κυριακή του Πάσχα στις 15:30 για τον αγώνα της Ίμολα

Μαξ Φερστάπεν

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!