Formula 1, Χάμιλτον: «Δεν αποδώσαμε καλά ως ομάδα» (vid)

Formula 1, Χάμιλτον: «Δεν αποδώσαμε καλά ως ομάδα» (vid)
Ο Λούις Χάμιλτον χαρακτήρισε ομαδική την αποτυχία και των δύο οδηγών της Mercedes να περάσουν στο Q3 των Grand Prix της F1 στην Εμίλια-Ρομάνια.

Οι κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Εμίλια-Ρομάνια στην πίστα της Ίμολα, δεν πήγαν καλά για την ομάδα της Mercedes, καθώς και οι δύο οδηγοί της έμειναν εκτός 10άδας. Ο Τζορτζ Ράσελ θα ξεκινήσει από την 11η θέση στον Αγώνα Σπριντ του Σαββάτου ενώ ο Λούις Χάμιλτον έμεινε ακόμα πιο πίσω, στη 13η θέση.

Μετά το τέλος των κατατακτήριων ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 έκανε δηλώσεις, στις οποίες επισήμανε ότι όλη η ομάδα του δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

«Δεν ήταν καλή περίοδος για εμάς. Φυσικά, είμαστε απογοητευμένοι. Ήρθαμε εδώ με αισιοδοξία και όλοι στο εργοστάσιο δουλεύουν πολύ σκληρά αλλά τελικά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περιμέναμε και αυτό είναι απογοητευτικό. Νομίζω ότι σήμερα δεν αποδώσαμε καλά ως ομάδα. Υπήρχαν πράγματα που θα έπρεπε να είχαμε κάνει αλλά δεν τα κάναμε», είπε ο Βρετανός.

Όσο για τον Αγώνα Σπριντ του Σαββάτου, ο Χάμιλτον έδειξε να είναι πιο αισιόδοξος: «Θα δουλέψουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε για να βελτιωθούμε στον Αγώνα Σπριντ. Θα είναι δύσκολος αγώνας, αλλά ελπίζουμε αύριο ο καιρός να είναι καλύτερος και ίσως καταφέρουμε να βρεθούμε πιο μπροστά».

Μετά το τέλος του Q2, όταν ο Χάμιλτον επέστρεψε στο γκαράζ της Mercedes, οι κάμερες έπιασαν μια συνομιλία σε πολύ έντονο ύφος ανάμεσα στον Βρετανό και τον επικεφαλής της ομάδας, Τοτο Βολφ – τουλάχιστον από την πλευρά του Αυστριακού, γιατί ο Χάμιλτον φορούσε ακόμα το κράνος του και δεν φαινόταν η έκφρασή του. Όταν ρωτήθηκε για αυτήν τη συνομιλία, ο 37χρονος δεν θέλησε να πει λεπτομέρειες.

«Πρόκειται για εσωτερικά ζητήματα, δεν πρόκειται να μιλήσω δημόσια γι’ αυτά. Απλώς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Η κατάσταση είναι αυτή που είναι», είπε με νόημα ο Χάμιλτον.

Το gMotion by Gazzetta δε πατάει φρένο τη Μεγάλη Εβδομάδα και απομένουν άλλα δύο LIVE από τον μαγικό κόσμο της Formula 1:
- Το Μ. Σάββατο στις 17:00 για τον αγώνα Sprint
- Την Κυριακή του Πάσχα στις 15:30 για τον αγώνα της Ίμολα

Φωτογραφίες: Mercedes-AMG Petronas

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!