Lamborghini: Έρχονται νέες εκδόσεις για Urus και Huracan

Lamborghini: Έρχονται νέες εκδόσεις για Urus και Huracan

Κώστας Μπιτσικώκος
Lamborghini: Έρχονται νέες εκδόσεις για Urus και Huracan
Σημειώνοντας ρεκόρ πωλήσεων κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους, η ιταλική μάρκα ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον και φαίρνει νέες εκδόσεις μέσα στο 2022.

Το 2023 θα είναι το πρώτο έτος εξηλεκτρισμού της γκάμας της Lamborghini, καθώς θα αρχίσουν να παρουσιάζονται οι υβριδικές εκδόσεις των supercar της μάρκας. Πρώτη άφιξη θα είναι αυτή της διαδόχου της Aventador, με V12 υβριδικό κινητήρα. Πάντως η φετινή χρονιά κάθε άλλο παρά «χαμένη» θεωρείται για την Lamborghini, όπως μαρτυρούν οι πωλήσεις της κατά το πρώτο τρίμηνο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν, η Lamborghini παρέδωσε 2.539 αυτοκίνητα το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου-Μαρτίου, επίδοση ρεκόρ στην ιστορία της. Πρόκειται για αύξηση 5% έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2021 και 31% έναντι του 2020. Παράλληλα έγινε γνωστό ότι κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα παρουσιαστούν τρεις νέες εκδόσεις μοντέλων της.

Δύο εξ αυτών θα αφορούν το SUV επιδόσεων Urus και η τρίτη την Huracan. Το τελευταίο μοντέλο θα πάρει θέση δίπλα στην Huracan Tecnica, η οποία αποκαλύφθηκε πρόσφατα και εφοδιάζεται με ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα 640 ίππων.

Lamborghini

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!