Ducati: Επανεκκίνηση για το Μουσείο και το Εργοστάσιο των Ιταλών (vid)

Κώστας Παστρίμας
Ducati: Επανεκκίνηση για το Μουσείο και το Εργοστάσιο των Ιταλών (vid)
Η Ducati ανοίγει ξανά τις πόρτες του εργοστασίου της για τους επισκέπτες με μια σπουδαία έκπληξη στο τμήμα αγωνιστικών μοτοσικλετών του Μουσείου.

Η πανδημία του Covid-19 είχε αναγκάσει τους ανθρώπους του εργοστασίου της Ducati στο Μπόργκο Πανιγκάλε να αναστείλουν τις εκδηλώσεις και τις επισκέψεις του κοινού. Στη διάρκεια της πανδημίας οι επισκέψεις γίνονταν μόνο διαδικτυακά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ducati, μια λύση ανάγκης για εκείνους που ήθελαν να βιώσουν έστω και μέσω από την οθόνη την εμπειρία της ιταλικής μάρκας.

Ducati Futa

Πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν καθώς η Ducati ανακοίνωσε πως ανοίγει ξανά τις πύλες τόσο το Μουσείου όσο και του εργοστασίου της για τους επισκέπτες. Στις 21 Απριλίου η εταιρεία από την Μπολόνια θα είναι έτοιμη να υποδεχτεί το κοινό. Οι επισκέπτες θα δουν από κοντά τους χώρους του Μουσείο στο οποίο υπάρχουν μοναδικά μοντέλα της Ducati, αγωνιστικές μοτοσικλέτες και ειδικές εκδόσεις που δεν θα δει κανείς πουθενά αλλού.

Ducati Futa

Εκτός από το Μουσείο, υπάρχει δυνατότητα ξενάγησης στο εργοστάσιο της Ducati. Εκεί θα δει κανείς από κοντά τον χώρο που κατασκευάζονται οι Multistrada, Monster και Panigale, τον χώρο συναρμολόγησης των κινητήρων και το τμήμα Έρευνας και Εξέλιξης σε μια εμπειρία η οποία είναι μοναδική. Η Ducati έχει ετοιμάσει και μια έκπληξη για την επαναλειτουργία του Μουσείου της καθώς σε περίοπτη θέση θα υπάρχει η θρυλική Paul Smart 750 Imola. Η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα κέρδισε τον διάσημο αγώνα Imola 200 Miles το 1972 και με την αφορμή των 50 χρόνων από εκείνο το επίτευγμα η Ducati αποφάσισε να βάλει το μοντέλο ανάμεσα στις 42 σημαντικότερες μοτοσικλέτες της εταιρείας.

Ducati Futa

Για εκείνους που δεν θα μπορέσουν να επισκεφτούν το εργοστάσιο στο Μπόργκο Πανιγκάλε η Ducati συνεχίζει να προσφέρει την εικονική ξενάγηση η οποία έχει αναβαθμιστεί σημαντικά. Πλέον, εκτός από το Μουσείο ο επισκέπτης θα μπορεί αν δει μεγάλα κομμάτια του εργοστασίου εκκινώντας από την είσοδο και καταλήγοντας στους χώρους του Μουσείου. Το Μουσείο και το Εργοστάσιο θα είναι ανοιχτά από Δευτέρα έως Παρασκευή με εξαίρεση τις Τετάρτες που είναι κλειστά.

Πάρτε μια γεύση από το Μουσείο της Ducati.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!