HRC: Ο Μάρκεθ είναι ένα επίπεδο πάνω από όλους (vid)

Κώστας Παστρίμας
HRC: Ο Μάρκεθ είναι ένα επίπεδο πάνω από όλους (vid)
Το αφεντικό της Repsol Honda, Αλμπέρτο Πούτζ δήλωσε ανοιχτά ότι ο Μάρκ Μάρκεθ είναι ανώτερος όλων στο MotoGP.

Η επιστροφή του Μάρκ Μάρκεθ στον αγώνα της Αμερικής ήταν εντυπωσιακό με τον Ισπανό να τερματίζει στην έκτη θέση έχοντας στρίψει στην πρώτη στροφή του αγώνα τελευταίος. Ο Ισπανός είχε χαμηλές προσδοκίες από το Grand Prix στο Όστιν λόγω της επιστροφής του προβλήματος διπλωπίας μετά την πτώση στην Ινδονησία, ωστόσο απέδειξε για μια ακόμα φορά το μεγαλείο των οδηγικών του ικανοτήτων.

Ο επικεφαλής της ομάδας Repsol Honda, Αλμπέρτο Πούτζ, πάντα στις δηλώσεις του είναι ευθύς και δεν μασάει τα λόγια του, κάτι που έκανε και μετά τον αγώνα της Αμερικής. Ο Ισπανός, πρώην αναβάτης αγώνων, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την απόδοση του Μάρκεθ και τόνισε πως και φέτος είναι ένα σκαλοπάτι καλύτερος από όλους τους αναβάτες του grid.

Marquez

O Πούτζ με ειλικρίνεια πιστεύει ότι ο Μάρκεθ είναι σε άλλο επίπεδο: «Ήταν σε θέση να δείξει το επίπεδό του, το οποίο είναι στο ίδιο σημείο όπως ήταν πάντα. Είναι ένα επίπεδο παραπάνω από όλους τους υπόλοιπους. Πάντα προσπαθούμε να κερδίσουμε και αυτός είναι ο στόχος μας. Στο Όστιν όλοι είδανε πως οδηγούσε ο Μάρκ και μπορείς να αντιληφθείς τις δυνατότητες του αναβάτη όταν είναι τελευταίος με διαφορά πολλών δευτερολέπτων, σχεδόν έξι στον πρώτο γύρο και να τερματίζει μόλις 6 δευτερόλεπτα από τον νικητή».

Marc Marquez

Η αλήθεια είναι ότι ένας υγιής Μάρκ Μάρκεθ μάλλον θα ήταν ανάμεσα στους πρώτους σε κάθε αγώνα. Το ταλέντο του άλλωστε είναι μοναδικό και παραμένει ένας από τους ταχύτερους αναβάτες στο grid, ωστόσο οι νεαροί αναβάτες που έρχονται δεν αστειεύονται και έχουν την ταχύτητα και το ταλέντο να κοντράρουν στα ίσια τον 6 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή MotoGP.

Οι εντυπωσιακές προσπεράσεις του Μάρκεθ στο Όστιν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!