Όλα έτοιμα για το Aprilia Pro Experience (vid)

Κώστας Παστρίμας
Όλα έτοιμα για το Aprilia Pro Experience (vid)
Αναβάτες-θρύλοι των αγώνων μοτοσικλέτας θα γίνουν δάσκαλοι για μία ημέρα στην πίστα του Μιζάνο.

Η Aprilia κάθε χρόνο πραγματοποιεί μια ιδιαίτερη γιορτή για να τιμήσει τους αναβάτες που αγωνίστηκαν ή αγωνίζονται ακόμα με τις μοτοσικλέτες της και παράλληλα να δώσει την ευκαιρία σε αναβάτες από όλο τον κόσμο να τους γνωρίσουν και να οδηγήσουν μαζί τους. Το Aprilia Pro Experience πραγματοποιείται φέτος στις 8 Μαΐου στην πίστα Misano Marco Simoncelli δίνοντας την ευκαιρία σε λίγους τυχερούς να ζήσουν την εμπειρία εκπαίδευσης από πρωταθλητές.

Aprilia MotoGP

Αναβάτες όπως ο Μάξ Μπιάτζι, ο Λορένζο Σαβαντόρι, ο Αντρέα Ιαννόνε, ο Αλέις Εσπαργκαρό και ο Μάβερικ Βινιάλες θα γίνουν για μια ημέρα προπονητές σε ένα πολύ ιδιαίτερο μάθημα οδήγησης σε πίστα. Κάθε αναβάτης θα έχει υπό την καθοδήγησή του τέσσερις τυχερούς συμμετέχοντες και θα τους δείξουν τα μυστικά οδήγησης στην πίστα. Έξι περίοδοι των 20 λεπτών περιλαμβάνει το κομμάτι της οδήγησης με τη διαθέσιμη μοτοσικλέτα να είναι η Aprilia RSV4 Factory.

Παράλληλα με το κομμάτι της οδήγησης θα υπάρχει και θεωρητικό μάθημα με ανάλυση από βίντεο που θα έχει τραβηχθεί από ειδικές κάμερες πάνω στις μοτοσικλέτες. Θα υπάρχει επίσης γεύμα στο σημείο υποδοχής της Aprilia, ενώ θα υπάρξει και ειδική περίοδος φωτογράφισης.

Aprilia MotoGP

Όσοι θέλουν να βιώσουν αυτήν την μοναδική εμπειρία θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο aprilia.com. Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι πολύ περιορισμένος, κάτι που σημαίνει ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Πέρυσι η Aprilia είχε πραγματοποιήσει το Aprilia All Stars πάλι με πολλούς παλιούς διάσημους αναβάτες να δίνουν τα φώτα τους σε αναβάτες από όλο τον κόσμο.

Εικόνες από το περσινό Aprilia All Stars.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!