Αγόρασε 8 Bugatti, μία για κάθε μέλος της οικογένειας!

Αγόρασε 8 Bugatti, μία για κάθε μέλος της οικογένειας!
Ένας φανατικός φίλος της γαλλικής μάρκας παραγωγής hypercar, χάρισε στον εαυτό του και τα παιδιά του μοναδικά – και πανάκριβα – δώρα.

Μπροστά στο Château Saint-Jean, στην ιστορική οικία του Ετόρε Μπουγκάτι, ιδρυτή της ομώνυμης θρυλικής μάρκας, στήθηκε μία σπάνια τελετή παράδοσης νέων αυτοκινήτων. Ένας πελάτης της Bugatti, η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη, παρέλαβε όχι ένα, ούτε δύο, αλλά οκτώ αυτοκίνητα!

Εκεί όπου ο Μπουγκάτι – γεννημένος στην Ιταλία αλλά με γαλλική υπηκοότητα – δεχόταν όσους αγόραζαν τα αυτοκίνητά του στις αρχές του 20ού αιώνα, η Bugatti Automobiles διοργάνωσε μία εκδήλωση με προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια. Ο φανατικός πελάτης της μάρκας παρέλαβε συνολικά οκτώ αυτοκίνητα, έξι εκ των οποίων προορίζονται ως δώρο για τα ισάριθμα παιδιά του!

Bugatti Chiron Super Sport

Το πρώτο αυτοκίνητο είναι μία Chiron Super Sport 300+, η ειδική έκδοση του hypercar που ξεπέρασε σε δοκιμές τα 300 μίλια την ώρα, δηλαδή άγγιξε τα 490 χλμ/ώρα! Μόλις 30 αυτοκίνητα της συγκεκριμένης Chiron (ισχύος 1.600 ίππων) θα βγουν από τη γραμμή παραγωγής, με την τιμή να ανέρχεται σε 3,5 εκατ. ευρώ. Ο πελάτης της Bugatti αγόρασε και την… ελαφρώς μεταχειρισμένη Veyron Grand Sport Vitesse World Record Edition, μία από τις μόλις 8 που έχουν κατασκευαστεί.

Ο πάμπλουτος πελάτης της γαλλικής μάρκας έκανε μία απίστευτη έκπληξη στα έξι παιδιά του, χαρίζοντας σε κάθε ένα μία Bugatti Baby II. Πρόκειται για ένα πιστό αντίγραφο – σε κλίμακα 3/4 – της αγωνιστικής Type 35, που έγραψε ιστορία τη δεκαετία του 1920. Η… baby Bugatti είναι αμιγώς ηλεκτρική, θα κατασκευαστεί σε 500 αντίτυπα και αντλεί έμπνευση από ένα αντίστοιχο αυτοκίνητο που είχε κατασκευάσει το 1926 ο Ετόρε Μπουγκάτι για τα γενέθλια του 4χρονου γιου του. Η μέγιστη αυτονομία της Bugatti Baby II είναι 50 χλμ. και η ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει φθάνει τα 67 χλμ/ώρα.

Bugatti Baby II

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!