Formula 1, Αυστραλία: Ο Πέρεζ ανησυχεί για την έλλειψη αξιοπιστίας της RB18

Formula 1, Αυστραλία: Ο Πέρεζ ανησυχεί για την έλλειψη αξιοπιστίας της RB18
Οι δύο εγκαταλείψεις του Μαξ Φερστάπεν σε τρεις αγώνες στο 2022, έχουν φέρει την αυστριακή ομάδα της F1 σε δύσκολη θέση.

Το Grand Prix Αυστραλίας δεν εξελίχθηκε με καθόλου ικανοποιητικό τρόπο για τη Red Bull Racing. Η αυστριακή ομάδα είδε τον αστέρα της και πρωταθλητή του 2021, Μαξ Φερστάπεν να εγκαταλείπει τον αγώνα από τη δεύτερη θέση, χάνοντας πολύτιμους βαθμούς.

Η ομάδα του Μίλτον Κινς είναι σε δύσκολη θέση, ενώ ο Ολλανδός πλέον μετρά δύο εγκαταλείψεις στους πρώτους τρεις αγώνες της χρονιάς. Ευτυχώς για την RBR, ο Σέρχιο Πέρεζ κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση και 18 πολύτιμους βαθμούς.

Σέρχιο Πέρεζ

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μεξικανός οδηγός ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος σχετικά με τα προβλήματα αξιοπιστίας της ομάδας του, που έχουν κοστίσει τρεις τερματισμούς στο φετινό πρωτάθλημα: «Με προβληματίζει ιδιαίτερα μπορώ να πω. Ανησυχώ. Έχουμε χάσει πάρα πολλούς βαθμούς στους τρεις πρώτους αγώνες και αυτό στο τέλος της σεζόν μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στο πρωτάθλημα. Οπότε αυτό μας απασχολεί άμεσα. Η ομάδα πίσω στο εργοστάσιο δουλεύει "τέρμα γκάζι" να βρει λύσεις. Είμαι σίγουρος πως θα λύσουμε τα προβλήματά μας και θα ξεκινήσουμε από το μηδέν όταν επιστρέψουμε στην Ευρώπη».

Οι εγκαταλείψεις των οδηγών της Red Bull Racing, έχει φέρει αρκετές ανακατατάξεις στο πρωτάθλημα οδηγών και ομάδων. Ο Φερστάπεν έπεσε στην 6η θέση και θέλει σίγουρα στον επόμενο αγώνα στην Ίμολα να περάσει στην αντεπίθεση.

Φωτογραφίες: Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!