Fiat - Alfa Romeo - Jeep: Δωρεάν τεχνικός έλεγχος έως τις 10 Ιουνίου

Fiat - Alfa Romeo - Jeep: Δωρεάν τεχνικός έλεγχος έως τις 10 Ιουνίου

Κώστας Μπιτσικώκος
Fiat - Alfa Romeo - Jeep: Δωρεάν τεχνικός έλεγχος έως τις 10 Ιουνίου
Η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών after sales των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional, προσφέρει το δωρεάν πρόγραμμα Spring Check up.

Ο χειμώνας δίνει τη θέση του στην άνοιξη και καθώς οι εκδρομές αρχίζουν, είναι η κατάλληλη στιγμή για έναν προληπτικό έλεγχο στο αυτοκίνητό μας. Για όσους οδηγούν Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth ή επαγγελματικό Fiat Professional, το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών των συγκεκριμένων μαρκών στην Ελλάδα, προσφέρει δωρεάν τεχνικό έλεγχο για την περίοδο της άνοιξης.

Η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών after sales, πραγματοποιεί για ακόμα μια χρονιά το δωρεάν πρόγραμμα τεχνικού ελέγχου, Spring Check Up. Ο δωρεάν τεχνικός έλεγχος προσφέρεται μέσω του επίσημου δικτύου επισκευαστών από τις 11 Απριλίου έως και τις 10 Ιουνίου 2022 και είναι διαθέσιμος τόσο για τα επιβατικά, όσο και τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα (LCV).

Το Spring Check Up, δίνει την ευκαιρία στους κατόχους μοντέλων των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional, να πραγματοποιήσουν έναν ενδελεχή τεχνικό έλεγχο στο αυτοκίνητο τους, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση. Τα 15 σημεία στα οποία εστιάζει το Spring Check Up 2022, όπως είναι η κατάσταση του συστήματος πέδησης, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα, αλλά και ο απαραίτητος διαγνωστικός έλεγχος μέσω των σχετικών ειδικών εργαλείων, παίζουν καθοριστικό ρόλο στις ασφαλείς μετακινήσεις.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του Spring Check Up 2022 οι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα να αντικαταστήσουν το φίλτρο καμπίνας του αυτοκινήτου τους, με το ειδικό φίλτρο Prime, χωρίς επιβάρυνση σε σχέση με τα συμβατικά φίλτρα καμπίνας. Το φίλτρο καμπίνας Prime, αποτελεί μέρος του πρωτοποριακού πακέτου D-Fence και απομακρύνει σωματίδια και αλλεργιογόνους παράγοντες σε ποσοστό 100%. Παράλληλα το φίλτρο εξουδετερώνει σχεδόν πλήρως (κατά 98%) τη δημιουργία μούχλας και βακτηριδίων. Το φίλτρο τοποθετείται μεταξύ της καμπίνας και της εισαγωγής αέρα και φιλτράρει τόσο τον εξωτερικό αέρα που περνά από τους αεραγωγούς, όσο και τον αέρα που περνά μέσω του συστήματος κλιματισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Spring Check Up 2022, αλλά και γενικότερα τις υπηρεσίες της Mopar, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το επίσημο δίκτυο επισκευαστών των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!